Modrica

Mirela tega ne bi storila niti za milijon evrov

R.T.
28. 7. 2017, 09.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Mili naj bi pretepel Mirelo. Rebeka je poklicala policijo. Policisti so zaslišali Milija. Mirela je pobegnila v Slovenijo. Mirela je pokazala modrico. Je to res modrica, ki je nastala zaradi udarca, se sprašujejo v komentarjih na facebooku.

Facebook
Takšna je (bila) Mirelina modrica.

Na tem mestu si ne drznemo dvomiti, da je bila Mirela žrtev nasilnega Milutina Radosavljevića – Milija (nenazadnje naj bi jo že posilil), a ljudstvo ima svoje poglede.

Njena prijateljica Rebeka, ki jo je odpeljala iz Beograda, pravi, da jo je Mili zaklenil v stanovanje in pretepel. Mili trdi, da gre za groba podtikanja in laži.

Ko se je Mirela vrnila v Slovenijo, je spremenila status na facebooku v samski in kritično reflektirala svoje poteze v zadnjih mesecih. “Tako brezskrbno in naivno sem šla v Pare. Ljudje izkoristijo tvojo dobroto na najhujši način, ampak Bog vse vidi. Prosim, ne sprašujte me za sezono 6 (v Parih), ker me ne zanima. Ne bi vstopila niti za milijon evrov,” je zapisala Mirela.

Resničnostna karavana pa gre dalje. Včerajšnji gost v oddaji Spoznaje Pare je bil udeleženec šova Srboljub Subotić, ki je bil že vseskozi sumničav do veze med Mirelo in Milijem, je kategorično obsodil vsakršno nasilje nad ženskami, a izpostavil, da ga je med šovov neprijetno presenetilo obnašanje Mirele. Slovenka naj bi mu rekla, da jo privlači, Srboljub pa, kreposten kot je, jo je zavrnil, saj da ima doma ženo in otroke.