V dolgovih in za rešetkami

Udeleženci resničnostnih šovov, ki so dvignili največ prahu

Teja Pelko
28. 7. 2017, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Večina tekmovalcev naših resničnostnih šovov je po tem, ko so ugasnile kamere, poniknila v pozabo.

Facebook
Pia Filipčič

Obstaja pa tudi peščica takšnih, o katerih se govori še dandanes – pa čeprav bi nekateri izmed njih raje videli, da se ne bi.

Suzana Jakšič

arhiv Svet24
Suzana Jakšič

Udeleženka šova Big Brother je znala svojo slavo zelo dobro unovčiti. Gola se je fotografirala za najbolj znano revijo za moške, za kar je požela bajen honorar, številka z njenimi posnetki pa je šla za med. Napisala je tudi avtobiografijo z naslovom Resničnostna pot. Na malih ekranih smo jo spremljali tudi v resničnostnem šovu Kmetija slavnih, s televizijskimi kamerami pa je povezana še dandanes, saj dela kot koordinatorka oddaje Ujemi sanje.

Joel Srbu

arhiv
Joel Srbu

Tekmovalec resničnostnega šova Bar na Planet TV, Joel Srbu, je po šovu svojo priljubljenost poskušal izkoristiti za promocijo svojega kluba v Grosupljem, kjer pa je šlo vse prej kot po načrtih. Klub so namreč zaradi neplačevanja računov in številnih dolgov zaprli, še preden so praznovali eno leto. Januarja letos pa je za las ušel rubežu, potem ko je eno od podjetij, ki mu je dolgoval denar, vložilo zahtevo za izterjavo dolga v vrednosti 1.216,31 evra.

Mirela Lapanović

Facebook
Mirela Lapanović

Zmagovalka zadnje sezone resničnostnega šova Big Brother Mirela Lapanović je veliko prahu dvigovala že v šovu samem, največ s posteljnimi aktivnostmi s sotekmovalcem Markom Jovanovićem. Zveza je po šovu razpadla. Mirela je nato za kratek čas srečo v ljubezni našla v zmagovalcu resničnostnega šova Dvor Sandiju Kojiću, nato se je vrnila v objem nekdanjega partnerja Andreja Laharnarja, se z njim tudi zaročila, konec lanskega leta pa je šla v srbski resničnostni šov Parovi, da bi si oprala ime in dokazala, da je zaljubljena in zvesta ženska, a se ji je načrt povsem sfižil. Glavo ji je namreč čisto zmešal sotekmovalec Milutin Radosavljević, zaradi katerega se je po koncu šova tudi preselila v Beograd.

Pia Filipčič

Zmagovalka predprejšnje sezone resničnostnega šova Big Brother Pia Filipčič je veliko pozornosti vzbudila s priznanjem, da je ujeta v napačnem telesu in da bi ji zmaga omogočila dokončno spremembo spola. Gledalci so ji z glasovanjem omogočili uresničitev sanj, izkazalo pa se je, da je bilo mladenki pomembneje, da je lepo oblečena, da je lahko potovala in se dobro imela, saj od nagrade ni ostalo nič.

Jani Jugovic in Teja Perjet

M24
Jani Jugovic in Teja Perjet.

Udeleženca šova Gostilna išče šefa Jani Jugovic in Teja Perjet sta se v šovu zaljubila, trenutno pa pričakujeta drugega otroka. Po hčerki Sii se jima bo tokrat pridružil deček. Po zaključku šova sta odprla svoje podjetje Tejani Kitch'n, v katerem prirejata kuharske tečaje za odrasle in otroke, pripravljata keteringe, team buildinge ter najrazličnejša praznovanja in dogodke, Jani pa je nedavno postal še vloger, ki razkriva svoj družinski vsakdan.

Fahrudin Čaušević - Faki

Mare Vavpotič
Fahrudin Čaušević - Faki

Zmagovalec druge sezone šova Kmetija: Nov začetek Fahrudin Čaušević - Faki polni predvsem strani črne kronike. Novembra lani je bil zaradi ropa in vlomne tatvine obsojen na dve leti in osem mesecev zapora, čaka pa ga še en zagovor za poskus velike tatvine. Trenutno je v priporu.

Miha Hauptman

Matic Kremžar
Miha Hauptman in Nejc Mastnak.

Miha Hauptman se je kalil v dveh kuharskih šovih – MasterChef Slovenija in Gostilna išče šefa, nedavno pa je z Nejcem Mastnakom odprl svoj bistro in tako uresničil svoje dolgoletne sanje.