Posredovala policija

Mirela spet v Sloveniji! Pobegnila je pred Milijem

R.T.
27. 7. 2017, 10.46
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Življenje resničnostne zvezdnice Mirele Lapanović je kot vožnja po toboganu. Še pred nekaj dnevi je bila kot najstnica zaljubljena v “zaročenca” Milutina Radosavljevića – Milija, zdaj pa je pred njim pobegnila.

Facebook
Še pred nekaj dnevi sta skupaj uživala.

Kaj se je zgodilo tokrat? Jo je Mili spet posilil, kot se je to ugibalo na začetku vulgarnega srbskega resničnostnega šova Pari? Ne, tokrat naj bi bil Mili fizično nasilen, ubogo Mirelo naj bi pretepel.

Mirela se je s pomočjo dveh prijateljev včeraj vrnila v Slovenijo, na svojem facebooku pa je zapisala, da bo kmalu razkrila “celotno resnico o boju za življenje” in vse tegobe, ki da jih je doživljala. “Nikoli ne ščitite nasilnežev,” je še zapisala in dodala, da bi bilo brez policije, Rebeke in Boruta njeno življenje v nevarnosti.

In kaj pravi domnevno nasilni Mili. Šokiran je. Pri materi prisega, da gre za “gnusne laži”. Za srbsko televizijo Happy TV je povedal, da ga je včeraj zjutraj zbudila policija. Moral je z njimi na policijsko postajo, saj da ga je zaradi nasilništva prijavila Rebeka. In ko je bil nesrečni Mili v primežu policistov, je Rebeka odpeljala Mirelo v Slovenijo.

Tako torej, pa je šla Mirelina srbska romanca po zlu. Ali pa gre še za en preobrat v resničnostni limonadi (za nekatere grozljivki) Mirele Lapanović.