Znani sodniki šova Zvezde plešejo

Razkrito: Sodili bodo Lado, Katarina, Nika in Andrej!

D. B.
3. 3. 2017, 17.11
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Tekmovalce v televizijskem šovu Zvezde plešejo bodo ocenjevali Katarina Venturini, Nika Ambrožič-Urbas, Andrej Škufca in Lado Bizovičar.

Pop TV
Lado, Katarina, Nika in Andrej so sodniki v oddaji Zvezde plešejo.

»Vsak teden bom imel sedež v prvi vrsti v teh gladiatorskih igrah, v katerih bodo zvezdniki plesali. Plesali pa bodo zvezdniki, ki nimajo pojma o plesu in niso plesalci ne po duši ne telesu. Imamo človeka mišico, novinarskega kolega, voditeljico informativne oddaje, igralce … vse. Kdo v tem ne bi užival?« se ocenjevanja v televizijskem šovu Zvezde plešejo že veseli televizijski voditelj, igralec in komik Lado Bizovičar. Za sodniško mizo mu bodo družbo v televizijskem šovu Zvezde plešejo delali modna oblikovalka in kreativna direktorica Nika Ambrožič Urbas, štirikratna svetovna prvakinja in lastnica plesne šole Katarina Venturini ter štirikratni svetovni prvak in plesni sodnik Andrej Škufca.

Kot smo že razkrili, bodo v slovenski različici mednarodno priljubljene oddaje, ki se v tujini predvaja že več kot 10 let, za plesno zabavo na malih ekranih poskrbelo 12 znanih obrazov.

12 znanih obrazov

Kot smo že razkrili, bodo v slovenski različici mednarodno priljubljene oddaje, ki se v tujini predvaja že več kot 10 let, za plesno zabavo na malih ekranih poskrbelo 12 znanih obrazov, med njimi dva predstavnika medijske hiše Pro Plus, voditeljica Nuša Lesar in novinar Janez Usenik ter Iryna Osypenko Nemec, ki je ob tem za oddajo 24 ur izdala, da je kot deklica želela biti balerina, a se zaradi svoje višine s tem ni mogla profesionalno ukvarjati.

Zaplesali bodo tudi Jernej Tozon (Čuki), mojster borilnih veščin in glasbenik Denis Chorchyp, igralke Aleksandra Balmazovič, Maja Martina Merljak in Urška Vučak, arhitektka Leticia Slapnik Yebuah, sestra glasbenice Irene Tiran Yebuah, pevec Dejan Vunjak, maneken Miha Dragoš ter igralec Igor Štamulak.  

Plesni šov Zvezde plešejo na program POP TV-ja prihaja v nedeljo, 12. marca, ob 20. uri.