KMETIJA: NOV ZAČETEK

Jasni Kuljaj razlagal, da ima raje velike, ona zavila z očmi

K.A.
7. 12. 2016, 16.28
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

V resničnostnem šovu Kmetija: Nov začetek se je na posestvu znova oglasila voditeljica Jasna Kuljaj. Matjaž pa jo je nasmejal s svojimi izjavami.

Planet TV
Jasna Kuljaj

Jasna se je spet oglasila na posestvu, da bi izvedela ime prvega dvobojevalca, ki ji ga bo zaupala glava družine Matic. Preden je bilo ime znano, pa je omizje uspel dobro nasmejati Matjaž

V tem tednu se zadnji štirje tekmovalci ukvarjajo s prav posebnim izzivom. Vsak izmed njih mora za en dan prevzeti skrb za živali, medtem pa jim pod prste neprestano gledata mentorja. O čem bo izziv odločal še ni znano, vseeno pa tekmovalci vejo, da ga je potrebno resno vzeti.

Pred izborom prvega dvobojevalca, ki ga bo izbral Matic, je zato Jasno zanimalo, kako jim gre od rok. Dekleti sta z izzivom že opravili in sta s svojim nastopom zadovoljni. Več težav pri tem pričakujeta fanta, ki ju izziv še čaka. Najbolj ju skrbi molža, zato jo v zadnjih dneh intenzivno vadita.

Matjaž je povedal, da mu molža krave Lize ne dela težav, nekoliko večji izziv pa mu predstavlja Karla, ki ima manjše vimena. Matjaž se je pošalil: ''Mi znamo z večjimi siskami!''. S tem je omizje pošteno nasmejal, Jasna pa je pri tem kar nekoliko zavila z očmi.