Boljše vzdušje

Odkar ni več Lidije, se imajo super!

B.P.
20. 9. 2016, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Tekmovalci so se zbudili v prvo jutro brez Lidije, ki se je od igre za 50 tisoč evrov morala posloviti po dvoboju s Heleno.

Planet TV
Lidije ne pogrešajo.

Lidija je bila po prepričanju mnogih tekmovalcev odgovorna za kar nekaj napetosti med njimi, zato je nihče prav preveč ne pogreša. Celo Ganna, ki je na posestvu z Lidijo razvila nekakšen prijateljski odnos, je jutro po Lidijinem odhodu povedala, da je prav nič ne pogreša in da je vzdušje med tekmovalci boljše, odkar ni nekoga, ki bi se obregnil ob vsako stvar.

Planet TV
Lidija je bila po mnenju vseh odgovorna za kar nekaj napetosti med njimi, zato je nihče prav preveč ne pogreša.

LIDIJA ZA VODJO DOLOČILA BOLNEGA FRANCA

Pred odhodom s posestva je imela izpadla tekmovalka Lidija pomembno nalogo, izbrati je morala novega vladarja posestva. Senad je povedal, da bo vladarski stolček z veseljem prepustil nekomu drugemu, saj meni, da je to zahtevna naloga in predvsem si preveč odvisen od svojih podrejenih. Nekateri so hitro začeli ugibati, komu je Lidija zaupala to vlogo, prepričani pa so bili, da ima največ možnosti za to Ganna, s katero sta se še najbolje razumeli. A je Lidija poskrbela za velik preobrat, ko je za novega vodjo izbrala bolnega Franca, ki leži v postelji.