KMETIJA: NOV ZAČETEK

Prepiri in psihična vojna na posestvu

NN
17. 9. 2016, 12.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Odnosi med tekmovalci šova Kmetija: Nov začetek so se že pošteno zaostrili, tako da nastajajo prepiri, med dvobojevalkama pa je že začela divjati psihična vojna.

planet tv
matjaz senad fajt

Pomanjkanje hrane že močno načenja živce nekaterih tekmovalcev. Tokrat sta se udarila Senad in Matjaž, saj imajo iz dneva v dan manj dobrin, zato so obroki vse bolj skromni. To pa na tekmovalce ne deluje preveč spodbudno ob trenutni tedenski nalogi, ki je fizično kar precej zahtevna. Matjaž je vladarju očital, da ne more ves dan garati in potem za večerjo dobiti le nekaj mleka. Njegov nastop pa je razjezil Senada, ki je povedal, da je Matjaž edini, ki se pritožuje in ga »skrbi le za svojo rit«

DIVJA PSIHIČNA VOJNA

Obe dvobojevalki, Lidija in Helena, sta s svojimi mislimi že pri današnji areni, medtem pa poskušata druga na drugo vplivati tudi psihično. Heleni še vedno ne gre v glavo, kako dobro je Lidija sprejela dejstvo, da je izbrana za drugo dvobojevalko. Povedala pa je tudi, da Lidija z njo neprestano govori zgolj o dvoboju. Helenini podporniki so prepričani, da Lidija na ta način zgolj poskuša psihično vplivati na Heleno. 

NEOPRAVLJENA NALOGA

Tekmovalci so se že pred prihodom mentorice zavedali, da naloga ne bo opravljena, a so upali, da jim bo mentorica malce pogledala skozi prste in bodo vseeno dobili nekaj dobrin. Ob drugem prihodu mentorice pa je bilo upanja konec. Namesto da bi dobili dobrine, so bili le pošteno okarani. Ker so se zavedali, da bodo odnosi med njimi ob še večjem pomanjkanju hrane še bolj napeti, so se že začeli prvi spori.