Kmetija: Nov začetek

Na posestvu že nastajata dva klana, med katerima je vse več trenj!

b.p.
14. 9. 2016, 14.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

V prvih nekaj dneh resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek ni bilo opaziti, da bi se določeni tekmovalci povezovali v klane in skupaj kovali taktike.

planet tv

So se pa tekmovalci razdelili v dve skupini čisto po naravni poti, saj je iz dneva v dan mogoče opaziti večji prepad med mlajšimi in starejšimi tekmovalci. Starejši tekmovalci mlajšim očitajo, da nimajo nobenih izkušenj in ne vidijo dela, medtem ko gredo mlajšim ti očitki zelo v nos.

planet tv
Iz dneva v dan je bolj razvidno, da na posestvu nastajata dva klana.

Zdaj pa se je zapletlo, ko sta Klavdija in Helena imeli nalogo, da iz njive izkopljeta nekaj krompirja. To jima ni uspelo, saj krompirja nista mogli niti najti. Naposled jima je na pomoč priskočila Ganna in jima pokazala, kako se stvari streže. Ker sta bili Helena in Klavdija kasneje deležni očitkov, je prišlo do prepira. Helena je prepričana, da se je Ganne in Lidije treba čim prej znebiti, saj bodo v nasprotnem primeru zaradi njiju vsi izgubili živce. Iz dneva v dan je torej bolj razvidno, da na posestvu nastajata dva klana. Kateri bo uspešnejši, pa bo pokazal čas.