DRAMA

Sanja Heleni grozila s sekiro

B. P.
4. 9. 2016, 20.02
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Tekmovalci so se med sabo šele dobro spoznali, pa so nekateri že začeli preizkušati živce svojih sotekmovalcev. Med tekmovalci na posestvu se celo že tako iskri, da se je spor med Heleno in Sanjo končal z grožnjo s sekiro!

planet tv
Sanja je Heleni zagrozila, da če bo treba, se bo nanjo spravila tudi s sekiro.

Že prvi dan na posestvu je bil precej razburljiv in poln izzivov. Dvoboj je tudi določil, kdo bo zasedel katero mesto na kmetiji. Vladar posestva je postal Marjan, člani njegove ekipe pa njegovi pribočniki.

Helena je bila ob Sanjini grožnji vidno pretresena in skrbi jo, da bi bila Sanja grožnjo sposobna uresničiti.

GROŽNJA S SEKIRO

Miren dan na posestvu je presekalo glasno vpitje, ki se je razlegalo iz kuhinje. V spor sta se zapletli Helena in Sanja. Vsega je bil kriv nesporazum, ko je Sanja poklicala Heleno na posvet in ji hotela predlagati, da bi združili moči v boju proti moškim. Nesporazum se je sprevrgel v prepir. Razprava je bila zelo vroča in pogovor je nanesel tudi na Helenino obvladovanje borilnih veščin. Sanja je odvrnila, da se Helene prav nič ne boji in da se zna postaviti zase. Rekla je, da lahko, če je treba, poprime tudi za sekiro. Helena je bila ob Sanjini grožnji vidno pretresena in skrbi jo, da bi bila Sanja grožnjo sposobna tudi uresničiti.

Planet tv
Sanja

HELENA V SOLZAH

Tudi vladarju posestva Marjanu je prišlo na uho, da sta se Sanja in Helena zapletli v spor, kjer je prišlo tudi do groženj s fizičnim obračunom. Marjan se je odločil, da Heleno vpraša, kaj je bil razlog za spor. Helena mu je povedala, da je do vsega tega prišlo brez potrebe, saj je bil povod za to zgolj manjši nesporazum. Heleno je Sanjina grožnja popolnoma vrgla iz tira in je zato celo točila solze. Povedala je, da ne ve, česa je Sanja sposobna, zato ji ni prijetno bivati v njeni bližini.

Planet TV
Helena ne ve, česa je Sanja sposobna, zato ji ni prijetno bivati v njeni bližini.