Survivor

Povratnik in igralec v boj za preživetje

mv
18. 8. 2016, 21.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Tokrat vam predstavljamo še preostalih sedem moških tekmovalcev šova Survivor, ki bo na male zaslone prišel letos jeseni. Med tekmovalci smo odkrili tudi enega povratnika, ki se je v divjini za preživetje boril že leta 2009, ter igralca, ki smo ga lahko gledali v seriji Usodno vino.

Franku, Alanu in Alenu se bo na Filipinih pridružilo še 7 tekmovalcev.

V prejšnjih številkah smo vam že predstavili tri moške tekmovalce, in sicer 20-letnega Franka Bajca iz Ajdovščine, 24-letnega Alena Perkiča iz Malahorne ter 37-letnega Alana Durakovića iz Ljubljane. Zdaj je čas, da se vam predstavi še preostalih sedem.

Klemen Rutar, 27 let, Ljubljana

Povratnik Klemen Rutar je odločen, da gre tokrat do konca.

Klemen se v bitko Survivor podaja že drugič in cilj je jasen. Želi si zmage, ki se mu je leta 2009 za las izmuznila. »Denar bi mi prišel prav pri sanaciji trenutne situacije,« pravi.

Sandi Sinanović, 28 let, Celje

Sandija Sinanovića smo lahko videli v seriji Usodno vino.

Sandi ima zelo pestro življenje. »Zaposlen sem v centru za pomoč otrokom s posebnimi potrebami. Sem igralec, pevec, maneken in plesalec,« se opiše Sandi, ki smo ga lahko videli tudi v nekaj epizodah serije Usodno vino.

Grega Boštic, 38 let, Ljubljana

Osemintridesetletni Grega Boštic bo med starejšimi tekmovalci.

Grega bo med starejšimi tekmovalci, s tem pa tudi med bolj izkušenimi. Čeprav je poročen in oče dveh otrok, je njegovo življenje vse prej kot dolgočasno. »Večkrat sem že bežal pred policisti, največkrat z motorjem.« 

Jurij Blatnik, 50 let, Spodnja Polskava

Jurij Blatnik je s svojimi 50 leti najstarejši tekmovalec v Survivorju.

Jurij se v dogodivščino Survivor podaja kot najstarejši tekmovalec, a že na začetku pove, da gre na zmago. Z zasluženim denarjem bi poplačal kredit, si plačal operacijo oči in družino odpeljal, ne boste verjeli, na Filipine.

Klemen Alič, 22 let, Pevno

Klemen Alič je že šest let v razmerju in dekle Katjo bo na Filipinih tudi najbolj pogrešal.

Klemen se v Survivor podaja, da bi izvedel, iz kakšnega testa je. Prihaja iz šestčlanske družine, ki živi na kmetiji. Svoj prosti čas rad preživlja z dekletom Katjo, s katero sta v zvezi že šest let.

Luka Pašič, 28 let, Ljubljana

Če Luka Pašič zmaga, se bo z dekletom poročil na Maldivih.

Luka se je v Survivor prijavil zaradi izziva. Na Filipinih bo najbolj pogrešal svojo zaročenko Valerijo, in če zmaga, se bosta odpravila na Maldive, kjer se bosta poročila.

Renato Mikša, 30 let, Maribor

Renato Mikša iz Maribora je po poklicu računalniški programer.

Renato je programer, tako da se tudi v Survivor podaja z izdelano strategijo; pred odhodom si je pogledal nekaj ameriških različic. Doma ga čaka žena, ki jo bo na Filipinih pogrešal.