Survivor

Brina je šla na Filipine na dopust

mv
12. 8. 2016, 20.46
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

31-letna Brina Skornšek iz Šoštanja sodelovanje v Survivorju dojema kot dopust, saj pravi, da je že deset let zaradi obveznosti samo doma. Srečno poročena mama dveh otrok je sicer predana športu, pri 27 letih pa se je odločila, da se preizkusi v atletiki.

Brina priznava, da je potovanje na Filipine, čeprav je morala preživeti v divjini, zanjo dopust.

Brina pravi, da je že osnovno šolo preživela zelo športno. »Preizkusila sem se v marsičem. Bila sem gasilka, tabornica, ribička, obiskovala sem glasbeno šolo, tenis, gimnastiko, pevski zbor, trenirala pa sem odbojko,« se spominja 31-letnica. Je srečno poročena, z možem Tomažem imata dva otroka. Septembra namerava zaključiti šolanje, pri 27 pa se je odločila, da uresniči svojo otroško željo in začne trenirati atletiko. Na šov se je prijavila iz več razlogov, med drugim tudi zaradi denarne nagrade. »Imam svoje cilje in svoje težave, ki bi jih seveda rada rešila, in v primeru zmage bi bilo to mogoče,« pravi.

Z nagrado bi uresničila nekaj svojih ciljev in rešila par težav.

»Že deset let sem samo doma, služba, otroci, trening, šola, in mogoče se vam bo zdelo čudno, ampak jaz grem na dopust. Brez obveznosti, telefonov, kuhanja, samo razmišljati, kako preživeti in zmagati. Odkar imam družino, bi se rada preizkusila, kako delujem zunaj nje. Če sploh še znam,« je razložila in dodala, da jo prav zanima, kako se bodo njeni trije »moški« znašli doma brez nje.

Čas je zlato

Če bi lahko, bi na Filipine s seboj odnesla depilacijski vosek in nekaj učnega gradiva, ki bi ga prebrala, če bi imeli kaj prostega časa, in ga nato uporabila pri izzivih. »Čas je zlato, zato ga rada koristno porabim,« priznava Brina, ki na Filipinih najbolj pogreša svojo družino, psa, mačka in prijatelje.