MOČNA TEKMOVALKA

Simona trenirala z mačeto

mv
12. 8. 2016, 07.25
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Naslednja tekmovalka šova Survivor, ki jo predstavljamo, je 32-letna Simona Potočar, ki se poleg vsega drugega ukvarja tudi z delom z reševalnimi psi. Slednje je na Filipinih tudi najbolj pogrešala.

PRO PLUS
Brežičanka se je na oddajo poleg upravljanja z mačeto pripravljala tudi s treningi plavanja.

Simona zase pravi, da je bila srečen otrok, ki je odraščal v družini treh izjemnih in močnih žensk – mame Lilijane, stare mame Milene in prababice Ivanke, ki jo je zapustila šele pred nekaj leti. »Bila sem športnica, devet let sem trenirala rokomet in šest let tenis,« se spominja 32-letnica iz Brežic, ki je študirala na fakulteti za varnostne vede in ves čas od zaključka OŠ do konca študijskih let opravljala najrazličnejša študentska dela ter si služila svoj denar, ki ga je, kot priznava, tudi zelo hitro zapravila. »Leta 2007 sem se začela ukvarjati z reševalnimi psi in s svojim psom Otom stopila na zahtevno pot proti prvim izpitom. Medtem sem spoznala tudi svojega partnerja Jerneja, ki mi je življenje postavil na glavo,« skozi smeh razlaga Simona, ki je danes vodja intervencijske enote Zveze vodnikov reševalnih psov Slovenije za Posavje, Dolenjsko in Belo krajino.

Simona je zelo povezana s fantom Jernejem-Nejcem, s katerim imata štiri pse, ki jih je na Filipinih strašno pogrešala.

Ne predstavlja si, da bi se v oddaji zaljubila

S fantom imata skupaj štiri pse, ki jih je na Filipinih močno pogrešala, morda celo bolj kot fanta! Na oddajo se je med drugim pripravljala tudi z učenjem netenja ognja s kresilom in mačeto pod budnim očesom njenega fanta, s katerim sta zelo povezana, tako da si ne predstavlja, da bi se v oddaji lahko zaljubila. Od tekmovanja bi odstopila le v primeru, če bi se izkazalo, da sta njen fant ali mama v življenjski nevarnosti, sicer se je pripravljena boriti do konca in pokazati, iz kakšnega testa je.