Kaj je res?

Alma in Jasmin: Konec vroče ljubezni?

mv
11. 8. 2016, 21.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Pred nekaj dnevi so se v slovenskih medijih začele pojavljati govorice, da je ljubezni med Almo Pijuković in Jasminom Cerićem, ki se je začela v hiši Big Brotherja, konec. Preverili smo, kaj je na tem.

Facebook
So govorice resnične?

Poklicali smo Almo, da bi preverili, ali je njune ljubezni res konec, a je bila glede tega zelo skrivnostna. »Vse, kar lahko rečem, je, da spremljajte facebook profil. Več glede Jasmina ne bom govorila, ker so mediji pisali ogromno neumnosti in se mi ne da več s tem ukvarjati,« nam je razložila in dodala, da nam verjetno njen nasmeh lahko pove vse, glede tega, ali sta še srečna skupaj ali ne.

Ko smo pripomnili, da sta se nam vedno zdela lep par, se je malce omehčala in rekla le: »Hvala … Uživava.« Po tem lahko sklepamo, da sta se golobčka odločila le, da svojega razmerja ne bosta več izpostavljala javnosti. V skupnih trenutkih bosta očitno uživala stran od oči medijev, saj so slednji večkrat posegli v razmerja tako, da so popustila pod pritiski in se končala.

Govorilo se je, da sta končala razmerje, a očitno ni tako.

Intenzivno razmerje

Povezava med Almo in Jasminom se je sicer spletla pred očmi javnosti, saj sta se Velenjčanka in Kočevar zbližala pred kamerami v hiši Velikega brata in s Slovenijo delila številne nesporazume, do katerih je prihajalo predvsem zaradi intenzivnega čustvenega dogajanja v šovu. Po koncu snemanja sta se na samem pogovorila in ugotovila, da drug brez drugega ne moreta, in pri tem očitno vztrajata še danes, čeprav sta nedavno s svojih facebook profilov odstranila vse skupne fotografije, na katerih sta vedno delovala zaljubljena do ušes.

facebook
Dovolj imata tega, da se mediji vtikajo v njuno zasebnost.