Zabava

Nikoli ne veš, kdaj te zadene Amor

mv
11. 8. 2016, 14.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Tretji tekmovalec šova Survivor je 24-letni Alen, ki prihaja iz idilične Malahorne. Po poklicu je računalniški tehnik, trenutno pa se posveča študiju. »Kjer je volja, tam je pot,« pravi in z dvignjeno glavo stopa novim izzivom naproti.

Pop Tv
Postavni Alen je pripravljen na boj.

Simpatični Mariborčan, ki živi na majhni kmetiji v Malahorni, pravi, da lahko od njega v šovu Survivor pričakujemo zvrhano mero borbenosti in akcije. »Vzgojen sem kot človek, ki mu delo ni tuje, rad poprimem za delo, zgolj ležanje me ubija, zato rad kaj naredim ali preprosto odhitim na kakšen sprehod,« pravi Alen, ki ga šport spremlja že vse od mladosti.

»V osnovni šoli sem treniral atletiko, bil sem tudi v šolski rokometni reprezentanci, v srednji šoli pa sem igral tudi odbojko, ultimate frizbi, parkour in praktično vse, kar se mi je ponudilo. Zadnja leta sem se našel v športnem plezanju, v katerem redno izboljšujem rezultate, lani sem plezanju v športnih smereh in balvanov dodal še lepoto gora, tako da se pripravljam za alpinista,« pravi 24-letnik, ki pa ni le športnik, ampak tudi glasbenik. » V otroštvu sem obiskoval in uspešno končal šestletno nižjo glasbeno šolo za klarinet,« je izdal.

Pop Tv
Šov jemlje kot izziv, v katerem bo preizkusil samega sebe.

Survivor je mešanica vsega, kar rad počne

V šov Survivor se je prijavil, ker mu je bil od nekdaj všeč šport in ker to oddajo vidi kot priložnost, v kateri lahko preizkusi samega sebe. »Prav tako mi je všeč ideja šova, preživetje v naravi, iskanje hrane, izdelovanje orodja, pripomočkov in podobno. Živim blizu gozda, v njem zelo rad preživljam prosti čas, zato vem, da bi se v naravi dobro znašel. Navsezadnje Survivor predstavlja mešanico vsega, kar rad počnem, in zakaj ne bi tega zapakiral v izziv za moje telo in glavo,« priznava Alen, ki se na šov ni posebej pripravljal, le malce je povečal kondicijske in psihološke vidike treningov.

Na Filipinih bo najbolj pogrešal družino, se pa veseli druženja ob tabornem ognju. Pa ljubezen? Misli, da jo lahko najde sredi divjine? »Nikoli ne veš kdaj te zadane Amor, je pa dejstvo, da se grem v šov Survivor borit in vsekakor ne po kakršnokoli romantično zvezo,« pravi odločen Štajerec.