Jasna Kuljaj

Nova voditeljica Kmetije: Nov začetek

b.p.
8. 8. 2016, 21.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Potem ko je Saša Lendero sporočila, da ne bo več vodila šova Kmetija: Nov začetek, je zdaj tudi uradno, da bo na voditeljski stolček sedla jezikava voditeljica Jasna Kuljaj, ki se šova že zelo veseli.

Planet TV
Jasna bo zapustila šov Brez cenzure in se usedla na voditeljski stolček šova Kmetija: Nov začetek.

Saša Lendero, ki je dve sezoni vodila resničnostni šov Kmetija: Nov začetek, se bo zdaj posvetila glasbi in družini, zato se je dolgo ugibalo, katera bo stopila v njene čevlje.

Facebook
Res se že veseli, da bo naslednjih nekaj mesecev preživela v naravi.

Nova voditeljica Kmetije: Nov začetek je postala Jasna Kuljaj, ki pa pravi, da s Saško ne bo tekmovala, zato bo njene čevlje pospravila v omaro in prinesla svoje: »Moja vloga bo drugačna od Saškine in jaz z njo ne bom tekmovala. Sama bom direktna in neposredna. Ne bom pustila, da bodo tekmovalci razpuščeni kot poblaznele miši. Stroga bom z njimi.« Obljublja, da pri njej ne bo popuščanja in da bosta na posestvu vladala red in disciplina.

Jasna nam je še zaupala, da so priprave za novo sezono šova že v polnem teku, v njih pa neizmerno uživa. »Lokacija je prelepa in res se veselim, da bom naslednjih nekaj mesecev preživela v naravi,« pravi in dodaja, da je dobro organizirana tudi glede usklajevanje družine in posla. »Vse je v dobri organizaciji in sama sem se lepo uskladila, da družina zaradi posla ne bo trpela. Anastazija gre tudi v vrtec in to pomeni, da mora mama na delo,« je še povedala v smehu.