Big brother

Simon vložil ločitvene papirje

mv
5. 8. 2016, 20.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Tekmovalec zadnje sezone Big Brotherja Simon Kostanjšek je šokiral z novico, da se ločuje od žene Katarine. Za ta korak naj bi se odločil, ker se mu zdi, da se jima je v odnosu z ženo zataknilo in ne vidita poti naprej.

facebook
Za ločitev se je odločil, ker meni, da bo tako najbolje za oba, nekdanja sostanovalka Mirela pa ga je obtožila dvoličnosti.

facebook
Simon je med bivanjem v hiši Big Brotherja veliko govoril o svojih dveh otrocih in o tem, kako ju pogreša, ni pa omenil, da imata z ženo Katarino težave.

Simon Kostanjšek se je gledalcem šova predstavil kot družinski človek, ki je predan ženi Katarini ter svojima otrokoma, triletnemu sinu Taiu in letu in pol stari hčerki Tii, a očitno se je za sliko popolne družine skrivalo marsikaj. Petindvajsetletni Kranjčan se je namreč odločil, da vloži prošnjo za ločitev od mame svojih otrok, medtem ko o razlogih molči.

Simon je sicer še pred tednom dni na facebooku objavljal družinske fotografije z dopusta, na katerih prav nič ne kaže na to, da bi razmišljal o ločitvi. Za ta korak se je odločil on, Katarina pa se z ločitvijo menda ne strinja. Kranjčanu, ki se preživlja s pleskanjem, sta v teh trenutkih pomembna le otroka, zato upa, da se jima bo z ženo uspelo o vsem dogovoriti na lep način. Želi si, da ostaneta prijatelja, saj ju bosta do konca življenja povezovala otroka.

Mirela iskreno o Simonovi ločitvi

Novica o njegovi ločitvi je šokirala tudi njegove nekdanje sotekmovalce iz Velikega brata. Sploh zmagovalka Mirela je zelo na glas delila svoje mnenje o tem. »Toliko lažnega moraliziranja o Mireli Lapanović in Marku Jovanoviću ... A sedaj se ločuje tisti, ki je toliko pametoval o meni in družinskih vrednotah. Vso srečo, bivši sostanovalec, v nadaljnjem življenju,« je Novomeščanka zapisala na svojem facebooku.

Simon ji ni ostal dolžan in je komentiral: »Ljudje smo nepopolni, delamo napake, vendar če bi se vsi brigali zase, bi bile stvari veliko lepše. Mirela, totalno otročje s tvoje strani, da jemlješ moje ime v usta, če sem ti toliko nepomemben člen!«

facebook
Simon je šokiral z novico, da se želi ločiti od žene Katarine, s katero ima dva otroka.