RESNICA JE ZNANA

Mirela hodi z znanim Slovencem

mv
23. 7. 2016, 21.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Kar nekaj časa oboževalci zmagovalke šova Big Brother Mirele Lapanović ugibajo, kateri skrivnostni moški je osvojil njeno srce, zdaj pa so končno dočakali resnico. Novomeščanka je namreč izdala kar nekaj podrobnosti o svoji novi ljubezni.

Pro Plus
Mirela Lapanović

Čeprav je Mirela še vedno precej skrivnostna glede svojega ljubezenskega življenja, so njene besede pripeljale do Alexia Sandija Kojića. Alexio se je najprej preizkušal kot pevec, videli smo ga lahko v lanski sezoni šova Bar, ko je obiskal tekmovalko Ivono Pavlović, je pa tudi zmagovalec slovenskega Dvora. Podjetni 30-letnik se še vedno trudi osvojiti glasbeno sceno, nedavno pa je priznal, da je med obiskom Hollywooda med drugim dobil ponudbo za snemanje pornofilmov. Zanimiv fant, ni kaj, in očitno je s svojimi atributi prepričal tudi 41-letno Mirelo, ki ji očitno mladeniči bolj dišijo od zrelih moških. Čeprav naj bi bila uradno še samska, je priznala, da ji je 30-letnik zelo všeč, a da se jima nikamor ne mudi. Pravi, da ni v razmerju, ampak »v simpatiji«, ter da je vesela, da je vstopil v njeno življenje.

Facebook
Mirela je končno priznala, da je zaljubljena, njen novi srčni izbranec pa naj bi bil Alexio Sandi Kojić.

Mirela nedavno o ljubezni: Ljubezen bo morala malce počakati. Trenutno se želim posvetiti predvsem sebi in svojim sanjam. Princ na belem konju bo že prišel, ko bo čas za to.

Zgodba z Markom je zaključena

Mirela je tako očitno res dokončno zaključila zgodbo z 20-letnim Primorcem Markom, v katerega se je do ušes zaljubila v hiši Velikega brata, on pa jo je po izselitvi vztrajno blatil v javnosti. Po srečanju z njim je priznala, da ji je srce bilo kot za stavo, a se je odločila, da bo tokrat dala prednost sebi, svojemu delu in sreči. »Ljubezen bo morala še malce počakati,« je povedala takrat, a očitno jo je življenje presenetilo in ji poslalo postavnega Alexia, ki je priznal, da mu je Mirela zelo všeč. Ali se bo med njima razvila prava ljubezen, bo pokazal čas, vsekakor pa Novomeščanka, ki se trenutno posveča pripravam na odprtje svojega butika, uživa v življenju v Ljubljani in je nasploh presrečna, da se ji sanje počasi uresničujejo. Tudi na ljubezenskem področju!

Pro Plus
Zgodba z Markom je zelo očitno zaključena.