Nova sezona

FOTO: Znani obrazi želijo na Kmetijo: Nov začetek

mv
20. 7. 2016, 21.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Jeseni se bo na Planet TV začela nova sezona resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek, med prijavljenimi kandidati pa se je znašlo tudi kar nekaj obrazov, ki jih poznamo iz prejšnjih resničnostnih šovov. Očitno pogrešajo življenje pred kamerami in pozornost, ki pride s tem.

Planet Tv
Letošnji tekmovalci so bili s pomočjo posebne komisije izbrani na avdicijah po vsej Sloveniji.

Ko enkrat okusiš adrenalin resničnostnega šova, kjer te na vsakem koraku spremljajo kamere, je očitno težko živeti brez tega. Jeseni na male zaslone prihaja nova sezone oddaje Kmetija: Nov začetek, za sodelovanje v šovu pa se je tudi tokrat prijavilo kar nekaj obrazov, ki jih poznamo iz drugih resničnostnih šovov.

V tretji sezoni priljubljene oddaje se tako menda želita preizkusiti Filip Erhatič in Martin Flis, ki smo ju spoznali v Big Brotherju. Filip in Martin pa nikakor nista osamljena v tem prepričanju. Na kmetijo se želi vseliti tudi Vojko Ornik, ki smo ga spoznali v šovu Bitka parov, kjer je s svojo deset let starejšo partnerico izpadel med prvimi, a očitno verjame, da bi se v kmečkih opravilih bolje znašel.

Pisan izbor znanih obrazov

Osebni arhiv
Nejca smo spoznali v Baru, v novi sezoni oddaje Kmetija: Nov začetek pa ga menda ne bomo videli, saj je na avdiciji izvedel, da ne more sodelovati.

Med povratniki so se znašli tudi Bojan Knehtla, ki je v istem šovu tekmoval že lani, ter David Vnučec in Blaž Jerač, ki smo ju spoznali v šovu Bilo je nekoč. Zbirka znanih obrazov iz resničnostnih šovov pa s tem še ni končana. Pozornost šova, ki je lani veljal za najbolj gledanega, namreč želi izkoristiti tudi nekdanji tekmovalec šova Bar Nejc Rek, ki je nase opozoril tudi z izdajo knjige Prepovedano, v kateri je razkril ozadje gejevske scene v Sloveniji. »Povabili so me na avdicijo, a mi nato na licu mesta povedali, da ne morem sodelovati. Ne vem, zakaj, tudi sami mi niso znali natančno razložiti,« nam je zaupal Nejc, ki ga v tretji sezoni Kmetije torej zagotovo ne bomo videli.

Pa ostali znani obrazi? Se bo kateremu od njih uspelo vseliti na Kmetijo?