Boleča zavrnitev

Tugomir neokusno napadel Jadranko

mv
14. 7. 2016, 20.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Ljubezenska zgodba med Tugomirjem in Jadranko, ki sta v hišo Big Brotherja vstopila kot sorodni duši, se še kar ni končala. Čarovnik iz Ljubljane namreč očitno ni prebolel zavrnitve primorske kuharice.

voyo
Tugomir in Jadranka sta v hišo vstopila kot »sorodni duši«, a se je izkazalo, da še zdaleč ni tako.

Pro Plus

Tugomir in Jadranka sta v hiši Velikega brata kar nekaj časa igrala zakonski par in očitno je Ljubljančan igro vzel preveč resno. Jadranka mu je namreč takoj razložila, da z njim ne namerava imeti ničesar, a je bil gluh za njene besede. Tudi po koncu snemanja oddaje je ni pustil na miru in jo je nadlegoval prek sporočil na facebooku, tako dolgo, da ga je morala zablokirati.

Eno od njenih objav je komentiral tako žaljivo, da so bili Jadrankini spletni prijatelji naravnost šokirani. »Pripeljal bom inšpekcijo. Davčno, tržno. Upam, da si počistila veceje. Upam, da boš kmalu na 143 kil. Koliko je kvadratni meter odvečne kože, ki ti visi ... « je primitivno nastopil čarovnik, ki očitno zelo slabo sprejema zavrnitve.

Neokusne šale na njen račun

Potem ko ga je zablokirala, je začel na svoji uradni facebook strani objavljati šale na njen račun. Med njimi je bilo tudi pismo, ki naj bi mu ga napisala Jadranka in v njem razkrila svoja prava čustva. »Iz letošnjega BB. Original POROČNA ZAOBLJUBA ima priložen tudi poročni prstan. Avtorske pravice pridržane s strani ga. Jadranke in g. Gregija, ki ji je pomagal. Zbrana sredstva se v celoti namenjajo pokritju Jadrankine finančne luknje. Začetna cena je 5000 Eurov,« je zapisal Tugomir pod fotografijo pisma. A to ni bilo vse.

Pošalil se je tudi na račun njene opekline: »Na obali je že tako vroče, da se Jadranka hladi kar z vrelim oljem.« Jadranka je nad njegovim obnašanjem šokirana in priznava, da je on edini tekmovalec, s katerim po šovu nima prav nobenih stikov in si jih tudi ne želi.