Razkrivamo

Kam je po nesreči pobegnila barovka Ivona?

b.p.
12. 7. 2016, 20.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Potem ko je v medijih zaokrožila novica, da se je nekdanja udeleženka resničnostnega šova Bar Ivona Pavlović zapletla v prometno nesrečo, ki jo je z audijem Q5 povzročila brez vozniškega dovoljenja, je zdaj očitno močno iskana estradnica.

Facebook
Barovka Ivona Pavlović se pred kazensko ovadbo menda skriva na hrvaški obali, kjer je bila opažena minuli vikend.

 Včasih malce raztresena Ivona je namreč materialno škodo povzročila na avtu prijateljičine mame in zidu nekdanje nemške ambasade. Po drugem zaslišanju na zavarovalnici je Ivona le priznala, da je ona sedela za volanom, zato se je strinjala, da bo krila stroške popravila avtomobila v višini približno 4000 evrov. Zavarovalnica namreč škode, ki je nastala zaradi voznika brez vozniškega dovoljenja, ne krije.

A problem je nastal, ko je Ivona izginila neznano kam. Zdaj je proti njej vložena kazenska ovadba, menda pa ima policija pri iskanju nekdanje barovke kar velike težave. Iskali naj bi jo po vsej Ljubljani, a zaman, saj se Ivona po naših informacijah trenutno »skriva« na hrvaški obali, kjer veselo čofota v morju in uživa na jahti, kjer verjetno poskuša pozabiti nesrečni dogodek.