Javno

Jasmin obračunal z Mirelo

R.T.
7. 7. 2016, 09.12
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Danes smo objavili Mirelino reakcijo na Jasminov jezni zapis, o katerem smo pisali pred nekaj dnevi. Zmagovalka Big Brotherja je bila nad obnašanjem 21-letnega Kočevarja ogorčena.

Facebook
Jasmin Cerić

Kot je zapisala Mirela, jo je Jasminov zapis prizadel in da je iz njega mogoče razbrati, da nima spoštovanja ne do sebe ne do drugih. Obregnila se je tudi ob del njegovega zapisa, ki je bil namenjen produkcijski ekipi Pro Plusa. Kot je zapisala, jim ekipa ni dajala nobenih lažnih obljub in da Jasmin ne more pričakovati, da ga bodo kar poiskali. »Od tebe je odvisno, koga si po šovu kontaktiral.«

»Vprašaj sina, kdo se bolj zrelo obnaša. Peace!«

Jasmin se je že odzval na Mirelin komentar. »Nezrelo za 21-letnika? Je pa zrelo za 40-letnico, vse videno v šovu?« je začel in nadaljeval, da »mi zabiti Slovenci ne vemo, da je to v svetu normalno.« »Nespoštljivo? Do koga? Do nje? Saj mi je ona prva obljubila oz. rekla, da me bo pogrešala in da bi jokala, če bi šel prej ven, nisem jaz tega rekel« in dodal, da se mu je iz produkcije javila le ena oseba, ampak povsem neuradno.

Za konec pa je še zapisal: »Vprašaj sina, kdo se bolj zrelo obnaša. Peace!«