Jeza po Big Brotherju

Jasmin ima dovolj: "Govna ena"

R.T.
4. 7. 2016, 08.26
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Jasmin Cerić je nekaj vtisov o življenju po Big Brotherju delil na svojem Facebook profilu. Očitno je, da ni ravno navdušen.

Pro Plus
Jasmin Cerić

Jasmin Cerić, ki se je Sloveniji predstavil v letošnji ediciji resničnostnega šova Big Brother, je s svojimi sledilci na Facebooku delila nekatera svoja opažanja.

Prvi so se na tapeti znašli sotekmovalci, za katere je dejal, da niti približno niso to, kar so govorili, da so, saj da ga nihče od njih ni poklical in povprašal po počutju.

Nato se je obregnil še ob novinarje, ki da pišejo prosto po Prešernu in mu ne omenjajo, da bodo pisali, kruh pa da služijo na njegovem hrbtu in hrbtu drugih. »Govna ena,« je zaključil svoj traktat o sedmi sili.

Za konec je še nekaj besed namenil Pro Plusu, kateremu po zaključku šova niso več potrebni, je zapisal in dodal, da so na njih pozabili, da niso poklicali nikogar od tekmovalcev in jih povprašali, kako se znajdejo, če morda potrebujejo pomoč ali psihologa za pogovor. Prav tako se niso nikomur zahvalili. Se je pa zato on zahvalil njim.