Zmagovalka Big Brotherja

Mirela: "Pogovorila sem se s sinom"

R.T.
3. 7. 2016, 13.31
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Arhiv Svet24
Mirela nima več takšnih.

"Stvari so se uredile, tudi s starejšim sinom sva se videla in pogovorila, kar mi je najbolj pomembno. Da je on ok, da je vse v redu in da se imava še zmeraj rada. To je najbolj važno, vse ostalo je nepomembno. Hvala bogu, da so se stvari začele obračati na bolje," je povedala Mirela, zvezda Big Brotherja, ki se v začetku mesece iz Novega mesta seli v ljubljansko Šiško. 

Mirela si bo po selitvi vzela nekaj dopusta in se s sinovoma odpravila na enotedenske počitnice v tujino: "Po vsej tej izolaciji, rabim minimalno en teden. Vsekakor pa imam željo na dopust odpeljati oba otroka, " je še povedala Mirela Lapanović, ki na svoji facebook strani, namenjeni oboževalcem, redno objavlja novičke o dogajanju v njenem življenju.

Stike je preprečeval oče njenega sina Gašperja

Kot je dejala, ji stike s starejšim sinom preprečuje Gašperjev oče, saj da je v obdobju, ko je malo bolj občutljiv in mu vse skupaj utegne škoditi. »To je edina stvar, ki je nisem uredila, odkar sem prišla ven,« je dejala.

Sama se s sinovim očetom očitno ne strinja. »Menim, da bi se morala pogovoriti, njegov oče pa očitno misli drugače,« je povedala in dodala, da bo bivšemu dala čas. Ta je sicer njen sosed, živijo namreč v istem bloku – on na vrhu, ona v pritličju. »Ker smo tako blizu, se bomo tako ali tako srečali. Sama bom nekako poskusila stopiti v stik z njim,« je še povedala za konec.