SUMLJIVA PRETEKLOST

V resnici sploh ni Niki!

N.S.
2. 7. 2016, 21.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Potem ko je Niki Pagon postal veliki zmagovalec resničnostnega šova Bilo je nekoč, so se na naš elektronski naslov usula številna sporočila njegovih sokrajanov, da Niki v resnici sploh ni Niki. Imel pa naj bi tudi sumljivo preteklost …

Mare Vavpotič
50 tisoč evrov Del denarja bo Niki porabil za pot v Los Angeles in za naložbo v znanje, z delom pa želi na zaslužene počitnice poslati svojo mamo.

Takoj po Nikijevi zmagi v šovu Bilo je nekoč so kot stela z jasnega priletele številne govorice o njem, tudi ta, da mladeniču v resnici sploh ni ime Niki. »Po naših koncih se govori, da si je Niki ime spremenil zaradi punce, ki jo je imel takrat. Ime ji je bilo Nika, on pa ji je želel dokazati, kako zelo jo ima rad. Vendar se je punci zdelo to malce preveč čudno in ga je zaradi tega pozneje pustila,« nam je sporočil vir iz Nikijevega rojstnega kraja Idrije.

V resnici je Tadej

Niki (Tadej) Pagon, zmagovalec šova BJN: "Pri 18 letih sem želel iti v Ameriko in se preizkusiti v filmski industriji. Bilo je popularno, da si daš neko umetniško ime, zato sem si sam spremenil ime v Niki."

Velikemu zmagovalcu resničnostnega šova Bilo je nekoč je v resnici ime Tadej Pagon, rojstno ime pa si je po lastnih trditvah spremenil zaradi filmske industrije v Ameriki, kamor je želel prodreti kot igralec. »Pri 18 letih sem želel iti v Ameriko in se preizkusiti v filmski industriji. Bilo je popularno, da si daš neko umetniško ime, zato sem si tudi sam spremenil ime – v Niki,« je povedal v svoj zagovor in dodal, da so govorice o spremembi imena iz trte izvite.

»To je smešno. Jaz sem imel do zdaj same Špele, tudi moji zdajšnji punci je ime Špela, Nike pa ne poznam nobene. Če že, bi si potem verjetno dal ime Niko,« je pojasnil Niki, ki kljub spremembi imena v deželo čez lužo nikoli ni odšel, saj je imel prevelik strah pred porazom. »Trenutno ne delam na tem, da bi se uveljavil kot igralec, čeprav me Hollywood še vedno mika. Še vedno so to moje sanje. Nekoč bom zagotovo poskusil,« je prepričan Niki oziroma Tadej Pagon.

Mare Vavpotič
Nikijevi sokrajani so ogorčeni, saj mu v resnici sploh ni ime Niki, poleg tega je po Idriji znan po finančnih »goljufijah«.

Finančni goljuf?

Naši bralci iz Idrije so sicer nad zmagovalcem ogorčeni, saj je zelo suvereno razlagal, da ne bo z nikomer delil denarja. »Po Idriji je znan po finančnih 'goljufijah'. Delal je na blagajni v eni od idrijskih trgovin, na veliko koketiral s strankami in jih s tem hotel prinesti okoli pri vračilu denarja,« je povedala bralka in dodala, da je dolžan tudi v enem od frizerskih salonov. »Iz znanega idrijskega frizerskega salona je brez plačila odkorakal kar dvakrat. Prvič se je barval in strigel, nato pa dejal, da gre na bankomat po denar, in izginil. Po dveh letih je obiskal isti salon in ponovil vajo. Sramota!« je nam je zaupal še naš vir iz Idrije, ki upa, da bo Niki zdaj poplačal svoje »dolgove«, ko je prejel veliko nagrado 50 tisoč evrov.

Denar bo porabil zase

Del denarja bo Niki Pagon porabil za pot v Los Angeles in za naložbo v znanje, z delom pa želi na zaslužene počitnice poslati svojo mamo, ki je od očetove smrti pred osmimi leti otroke postavila na prvo mesto in se tudi na račun svojih želja trudila, da jim nikoli ni nič manjkalo.