Zdaj gre zares

VIDEO: To Mirela sporoča Marku

R.T.
30. 6. 2016, 10.38
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Je zdaj to res dokončno ali ...?

Facebook
Mirela ima za Marka močno sporočilo.

"Srečna sem in me Marko ne zanima več," Mirela Lapanović, zmagovalka šova Big Brother odgovarja vsem, ki jih zanima, kaj se dogaja z njeno veliko (mlajšo) ljubeznijo brez katere v zadnjih mesecih sploh ni mogla živeti. 

Očitno pa je Mireli prekipelo po izjavah, ki jih je Marko po odhodu iz šova razlagal javno, medtem ko je sama vzdihovala za njim in spala z njegovo fotografijo. Če je po koncu šova usoda parčka visela v zraku in sta oba trdila, da se bosta ob priliki dobila, pogovorila o morebitnem nadaljevanju romance izven hiše BB, pa je očitno vse padlo v vodo. Mirela je namreč napisala na facebooku, da je Marko ne zanima več, kasneje pa v komentarju, da je zdaj, ko si uredila življenje in dobila denar, spet zanimiva za Marka in bi jo spet rad nazaj. Zagotovila je, da njeno življenje ni več povezano z njim in da bo kmalu razkrila, kdo je njen srečni izbranec. 

Bila je izigrana, česar pa ne obžaluje

Kasneje je objavilo posnetek prepevanja v njenem novem sponzorskem avtu, za katerega je izbrala skladbo s pomenljivim naslovom Greška (Napaka) Katarine Grujić z zelo zanimivim besedilom, ki v prvi osebni govori o zgodbo o ženski, ki je bila izigrana, česar pa ne obžaluje in se ne sramuje. Mirela (očitno Marku) nameni besede, da ni človek, ampak napaka in da bo kmalu čas pokazal, kdo je močnejši. Eden od njenih oboževalcev jo je namreč vprašal, ali je pesem namenjena Marku, komentar pa je Mirela všečkala.