Kaj počnejo

Big Brother: vsak se prodaja po svoje

R.T.
22. 6. 2016, 14.44
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Vsak od tekmovalcev šova na svoj način izkorišča medijsko prepoznavnost.

Voyo
Erik se je posvetil živalim.

Resničnostni šov Big Brother se je zaključil, zdaj pa zmagovalka in tekmovalci vsak na svoj način unovčujejo medijsko prepoznavnost. Pa poglejmo, kaj počnejo nekateri izmed njih.

Erik se je posvetil svoji veliki ljubezni – pomoči živalim. Pomaga društvu, ki skrbi za mačke, poleg tega pa lahko ljudje naročijo blazine za pse in mačke, ki jih šiva Erik. Denar je namenjen pomoči mačkam. "Svojo prepoznavnost želim izkoristit tudi za pomoč živalim in sočloveku v stiski. Ne moremo spremenit množic, lahko spreminjamo le sami sebe in svoj pogled na svet - skozi moje oči bi bil svet lepši, če bi bile vse živali srečne. Malo je treba, da nekomu polepšamo življenje," je zapisal na facebooku.

Alen Jovanović pomaga v enem od fitness centrov, Simon Kostanjšek promovira svoje podjetje za gradbena dela in ženine izdelke, Dalibor se je povezal z eno od trgovin je promoviral pasjo hrano, Grega Kobale si je omislil novo pričesko in se je priključil blondincem, Jadranka je dobila nove gelirane nohte, glede službe pa se ni še nič pohvalila, Tamara se zabava na dogodkih po Sloveniji, Maša je prepričana, da je ljubezen njenega Davida vse, kar v življenju potrebuje, Marko je velikokrat prisoten na dogodkih na Primorskem s svojimi primorskimi prijatelji, ki so tudi nekdanji udeleženci šova Bar, Dragan se nič kaj veliko ne izpostavlja in Alma in Jasmin sta navdušena nad vsako objavo, ki se o njima pojavlja v medijih, čeprav oba v isti sapi (oziroma zapisih) zatrjujeta, kako jima je vseeno, kaj si drugi mislijo o njima, Klemen pa se - za razliko od mnogih in po pričakovanjih- ne želi javno izpostavljati.