Zabava

Ana Klašnja vabi vse talente

mv
15. 6. 2016, 21.49
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Pretekli vikend so se po Sloveniji že odvili prvi predizbori oddaje Slovenija ima talent, ki se jeseni vrača na male zaslone. V novi sezoni bo nastopajoče, kot smo že pisali, pod drobnogled vzela žirija, ki nas je zabavala že lani.

Pop Tv/ Miro Majcen
Žirantka oddaje Slovenija ima talent Ana Klašnja vas vabi na drugi del predizborov v Mariboru, Ljubljani in Portorožu.

Žirantka Ana Klašnja, ki je pred dobrim mesecem postala mamica, si je en predizbor ogledala celo sama in hkrati pozvala Slovence, naj se nikar ne bojijo pokazati svojih talentov. »Vesela bom vsakega tekmovalca, saj vem, koliko truda je treba vložiti v nastop,« opogumlja nove talente. Ana se je nedavno srečala s sožirantko Marjetko Vovk, ki je tudi sama mamica –dvema nadebudnima fantkoma. »Marjetica moja, toliko stvari za klepetat! Mamica novi mamici tisoč in en nasvet,« je balerina zapisala na svojem facebooku poleg fotografije z Marjetko. 

Ana o srečanju s sožirantko Marjetko: »Marjetica moja, toliko stvari za klepetat! Mamica novi mamici tisoč in en nasvet

Ne zamudite drugega dela predizborov

Če še razmišljate, ali bi se opogumili in svoj talent predstavili širni Sloveniji, vam bo prav prišla informacija, da nič še ni zamujenega, saj imate na voljo še drugi del predizborov, ki bodo ta vikend odprli svoja vrata v Mariboru, Portorožu in Ljubljani. In sicer se lahko pridete pokazat v soboto, 18. junija, v mariborski Hotel City, isti dan vas bodo producenti čakali tudi v Portorožu v Avditoriju, v nedeljo, 19. junija, pa vas pričakujejo v Ljubljani v Plesni šoli Urška. Producenti pravijo, da so bili nad nekaterimi točkami izjemno navdušeni, in prepričani so, da že imajo v žepu nekaj talentov, ki bodo s svojimi točkami prevzeli žirante ter gledalce oddaje Slovenija ima talent. Boste med njimi tudi vi?

Facebook
S sožirantko Marjetko Vovk si bosta lahko zdaj redno izmenjevali materinske nasvete.

Pop Tv/ Miro Majcen
Producenti so na prvih predizborih že odkrili nekaj točk, za katere so prepričani, da bodo navdušile tako gledalce kot žirijo.