Niki Pagon

»Denarja ne bom delil z nikomer!«

B. P.
14. 6. 2016, 21.46
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Veliki zmagovalec šova Bilo je nekoč Niki Pagon je v razburljivem finalu premagal sofinalista Adisa in domov odnesel 50.000 evrov, ki jih bo premišljeno porabil zase – s sotekmovalci nagrade ne bo delil.

Marko Vavpotič
Veliki zmagovalec šova Bilo je nekoč je na koncu postal 27-letni gradbenik Niki Pagon.

Nikiju, 27-letnemu gradbeniku iz okolice Cerknega, življenje brez sodobnih pripomočkov ni delalo velikih težav. O sebi meni, da je trmast, iznajdljiv in pošten, tudi te lastnosti pa so mu pomagale do končne zmage v igri za 50.000 evrov. Najtrši oreh na poti do bogate nagrade je bil Adis, s katerim se je pomeril v superfinalu in v dveh dobljenih dvobojih dokazal svojo premoč. Niki pravi, da bo nagrado premišljeno porabil. »Del denarja bo šel za obnovo hiše, en del bom dal mami, da gre na zaslužene počitnice, nekaj denarja pa bom investiral v znanje. Vem pa zagotovo, da denarja ne bom delil s sotekmovalci,« je odločen.

Niki Pagon, zmagovalec šova BJN: »Denar bom porabil zelo premišljeno, vem pa zagotovo, da nagrade ne bom delil s sotekmovalci.«

ADIS NE PRENESE PORAZA?

Superfinalist Adis Ajkić je bil nad porazom v zadnjem spopadu vidno razočaran; kljub temu, da je nogometaš, je dokazal, da ne zna prenesti poraza. Po naših informacijah Adis meni, da je bil ogoljufan zmage in da bi si nagrado pošteno zaslužil le on. Menda se po koncu šova sploh z nikomer ne pogovarja, tudi na snemanju zadnje oddaje Brez cenzure se ni želel pogovarjati z nikomer, držal se je zase in kuhal mulo, povedano po domače. A kot je znano, se nihče kaj dosti ne ukvarja z njegovo odločitvijo, saj se vsi še vedno veselijo zmage Nikija.