Resničnostni šov

Niki je zmagovalec šova Bilo je nekoč

R.T.
10. 6. 2016, 21.06
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Danes smo dobili zmagovalca resničnostnega šova Bilo je nekoč na Planet TV. V veliki finale so se uvrstili Breda, Emanuela, Niki in Adis.

Planet tv
Niki - veliki zmagovalec šova Bilo je nekoč

Finalisti so se najprej pomerili v igri z zidaki. Iz soda so jih morali prenašati na mizo, pri tem pa jih niso smeli prevrniti, sicer so se morali vrniti in jih postaviti pokonci. Mizo so s pomočjo vrvice držali v ravnotežju. Najbolje je šlo Nikiju, najslabše Bredi, ki je prva izpadla iz igre za 50.000 evrov. Prvi, ki si je po zaslugi glasov gledalcev zagotovil vstopnico v superfinale je bil Niki, drugi pa Adis. Najmanj glasov je prejela Emanuela, ki je morala zapustiti igro.

Breda je izpadla iz tekmovanja za 50.000 evrov.

Finale so spremljali tudi komentatorji iz oddaje Bilo je nekoč Brez cenzure. Favorit Špele Grošelj je bil Niki, Denis Toplak in Jasna Kuljaj pa sta navijala za Adisa.

V finalu sta se na koncu spopadla dva moška tekmovalca. S tem, ko je Niki premagal Adisa, je postal veliki zmagovalec, bogatejši za 50.000 evrov.

Lili proti županu

Pomerila sta se voditeljica Lili Žagar in župan Goro Osojnik. Preizkusila sta se v spretnostni igri, v kateri sta morala na posebno konstrukcijo polagati različno kuhinjsko posodje. Goru je uspelo kup v ravnovesju držati dlje časa kot Lili. Gledalec Bojan Kadunc iz Laz pa je na dvoboj izzval tekmovalca šova Gvida. Pomerila sta se v igri prerivanja – drug drugega sta morala z oblazinjeno palico spraviti z debla. Bolj uspešen je bil Gvido.