Nekoč prijatelja, zdaj ...

Incident: Mašin fant nad Erika?

R.T.
10. 6. 2016, 10.01
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Maša je na superfinale prišla s fantom, pred kamerami si ni upala izjaviti niti, da bi Eriku privoščila zmago.

Na superfinalni oddaji je prišlo do srečanja med Mašo in Erikom. Maša, ki se je na oddajo pripeljala skupaj s fantom Davidom, se je pred kamerami vprašanj o Eriku spretno izmikala. Čeprav v hiši ni preživela skoraj trenutka brez Erika, se je v superfinalu oddaji obnašala, kot da Erika še nikoli v življenju ni videla.

Ga je Mašin fant skušal povoziti?

Erik je za spletne Slovenske novice opisal incident, ki se je zgodil po oddaji. Po odhodu iz hiše se je napotil do podpornikov, ki so ga čakali, za njim pa je vozil avto. Voznik je menjal hitrosti: malo je vozil počasi, malo je pospešil. "Kar naenkrat je močno pospešil. Jaz sem se umaknil, nato pa je zapeljal proti mojim podpornikom oziroma je skoraj povozil mojega brata. V tistem šoku je brat zamahnil z vrečko po avtomobilu. Ta se je ustavil, iz njega pa je izstopil Mašin fant,« je za Novice dejal Erik. Izstopila je Maša, njen fant pa se je hitro odpeljal naprej. Odziva Maše in njenega fanta še ni.

Maši ni skrila nelagodja

Ko je Erik izpadel iz borbe za 50.000 evrov, še na vprašanje, ali bi mu privoščila zmago ali ne, ni želela odgovoriti brez ovinkarjenja. Bilo ji je opazno neugodno in se je izmotavala z odgovorom, češ, da še nikomur ni privoščila izpada in da naj zmaga najboljši. Skratka, od nekdanjega prijateljstva in (več kot) simpatije ni ostalo nič. In to je dala Maša Eriku zelo jasno vedeti, čeprav je bil njen zaveznik v hiši edino eksplozivni Primorec. S Tamaro sta si (začasno) prišle navskriž prav zaradi Erika, njuno prijateljstvo se je sicer ohranilo, vendar včeraj ni bilo opazno. Tudi Jadranka, ki je jokala ob Mašinem odhodu, se je kasneje navezala na Mirelo in tudi včeraj z Mašo nista "čepeli" skupaj.

Erikovo bivanje v hiši zaznamovala Maša

Ko je voditeljica v studiu vprašala izpadlega Erika po dogodkih, ki so zanj najbolj zaznamovali šov, je med drugim naštel tudi to, da je spoznal Mašo. Nato se je zasmejal in dejal, da se šali.  

Sta pa na druženju Maša in Erik izmenjala nekaj besed. Menda ga je ona spraševala o njegovih izjavah. Kot so kasneje zapisali na družabnih omrežjih,  tisti, ki so nadaljevanje druženja spremljali po kamerah, ji je menda Erik razlagal, da ni vse bilo mišljeno ravno v tistem tonu ter ji dal vedeti, da jo je vsa Obala podpirala, dokler je bila "z njim", s čimer naj bi se Maša strinjala. Maša Eriku očitno ne odpusti, da je po njenem mnenju grdo govoril o njej in njenemu fantu, Erik pa je vprašal, ali je njen fant v studiu.