Brez cenzure

Vsak za svojega favorita!

B. P.
10. 6. 2016, 21.01
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

V ponedeljek bodo svoj opravljivi kotiček zaprli tudi v Bilo je nekoč: Brez cenzure. Jasna, Špela in Denis komaj čakajo na končni obračun in soočenje z zadnjimi petimi finalisti, ki se v njihovem studiu še niso oglasili.

Planet TV
Komentatorji oddaje Brez cenzure bodo ta petek vsak držali pesti za svojega favorita, v ponedeljek zvečer pa se že veselijo srečanja z vsemi v studiu.

Poleg šova Bilo je nekoč je vzporedno tekla tudi oddaja Brez cenzure, kjer je najbolj obrekljivi televizijski trojček v sestavi Jasne Kuljaj, Špele Grošelj in Denisa Toplaka skrbel za sočne komentarje na dogajanje v resničnostnem šovu. S trojico smo poklepetali o finalu, ki ga bodo komentirali v ponedeljek ob 22.55 na Planet TV.

Oddaja Bilo je nekoč: Brez cenzure bo na sporedu v ponedeljek ob 22.55. 

Za koga boste stiskali pesti v finalu in zakaj? 
Jasna: V minulih mesecih sem najbolj navijala za Mira, ki pa se žal ni uvrstil v finale. Med štirimi finalisti pa bom stiskala pesti za Adisa, ker se mi zdi, da je za 19-letnika pokazal veliko, predvsem pa veliko mero umirjenosti. Četudi smo v naši oddaji imeli marsikaj za povedati o vsakem od njih, je dejstvo, da si priznanje zaslužijo prav vsi finalisti, saj je za njimi dolgih 15 tednov, ki so jih uspeli prebroditi.

3 osebe, vsaka s svojim karakterjem in svojimi muhami, ki so sestavljale obrekljivi trojček, bodo v ponedeljek še zadnjič brusile jezike za sočne komentarje.

Špela: Moji favoriti žal niso v finalu, zato bom navijala za Nikija. Res je, da o njem vemo najmanj, zato je tudi »grehov« oziroma »motečih faktorjev« najmanj. 

Denis: Tokrat prav iz srca nisem navijal za nikogar. A med zadnjimi štirimi največ možnosti za uspeh pripisujem Adisu. No, pa tudi na Emanuelo ne smemo kar pozabiti!

Kdo bo zmagal v posebnem dvoboju Goro – Lili?
Jasna
: Lili.

Špela: Lili, seveda.

Denis: Župan Goro.

Kaj pa si lahko obetamo od ponedeljkovega končnega obračuna v Brez cenzure?Jasna: Srečanja s finalisti in seveda z zmagovalcem se veselim v ponedeljek, saj bomo mi v petek, ko bo finale potekalo v živo, sedeli v studiu Planet TV, v ponedeljek pa bomo končno dobili priložnost za soočenje z vsemi. Na koncu bomo tistega med nami tremi, ki bo od gledalcev dobil najmanj glasov, kaznovali, in to kar na kraju samem!

Jasna Kuljaj, voditeljica Brez cenzure: »Med štirimi finalisti bom stiskala pesti za Adisa, ker se mi zdi, da je za 19-letnika pokazal veliko, predvsem pa veliko mero umirjenosti.« 

Špela: Najverjetneje en kup nestrinjanj s strani tekmovalcev, ki so že nakazali, da se bojo »branili z vsemi štirimi«. Jaz stojim za svojimi besedami, zato se tudi ponedeljka zelo veselim. 

Denis: To zadnje soočenje s petimi tekmovalci, ki še niso bili v gosteh pri nas, utegne biti res zanimivo. Soočenje med mano in Bredo bo gotovo napeto, saj sem jo ves čas ostro kritiziral. Vem, da Adis goji kar nekaj zamer do Špele, in tu zna biti res vroče. No, dolg in oster Emanuelin jezik pa bi utegnil oplaziti tako Jasno kot Špelo. Mene pa gotovo ne!

Planet TV
Najbolj obrekljivi trojček imeli za povedati veliko sočnih komentarjev na dogajanje v šovu Bilo je nekoč.