Big Brother

Zmagovalka Big Brotherja je Mirela

R.T.
9. 6. 2016, 21.38
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Petnajst tednov prigod v hiši Big Brother se je izteklo. V finalnem dejanju je bil razglašen veliki zmagovalec šova. Oziroma, kot se je izkazalo, zmagovalka.

Pro Plus
Mirela je zmagovalka.

Manji so se v studiu pridružili izpadli stanovalci, ki so spremljali dogajanje in se zabavali z Emijem. 

Do superfinala šova Big Brother 2016 se je od začetnih triindvajsetih prebilo pet tekmovalcev. Od teh je bil Dragan tisti, ki je moral prvi zapustiti superfinale, sledila sta mu Jasmin in Erik. In končno še Klemen.

Dragan je ob slovesu dejal, da ni niti malo pričakoval, da bo tako dolgo ostal v šovu. Njegov favorit je bil Jasmin. A naslednji se je poslovil ravno on. Kot je dejal, je nase ponosen in dodal, da se je v šovu veliko naučil. Njegov favorit je bil Erik. Tudi njemu ni bilo usojeno ostati. Je pa očitno bilo do usojeno do zadnjega ostati njegovi favoritki.

Pro Plus
Šov je zapustila bogatejša za 50.000 evrov.

Za zmagovalko je bila namreč razglašena Mirela, 'kraljica šova'. Šov je zapustila bogatejša za 50.000 evrov. Odločena je, da bo več časa posvetila sinovoma in da bo v življenju imela še več ljubezni.

Posebne stave

Big Brother je za stanovalce pripravil stave. Vsak superfinalist je sestavil seznam od 1. do 5. Mesta – tisti, ki je uganil pravilno zaporedje, bo dobil denarno nagrado v vrednosti 5.000 evrov. Stavila sta tudi Emi in Manja. Zaporedje je uganil ravno Emi.

Konec tik pred superfinalom

V malem finalu sta se poslovili Jadranka in Alen. Prva je bila prepričana v svojo zmago – tako zelo, da je tekom tedna zavrnila 5.000 evrov, če takoj zapusti tekmovanje. Sledil ji je Alen, ki je izselitev že nestrpno pričakoval.