VELIK PREOBRAT

Bo Tina rešila Gvida?

bp
9. 6. 2016, 06.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Tina je šokirala Adisa, ko mu je povedala, kaj se je dogajalo pred njenim izpadom iz igre. Meni tudi, da si Gvido vsekakor zasluži veliki finale.

Planet TV
Tina je že Adisu povedala, da si Gvido po njenem mnenju vsekakor zasluži mesto v velikem finalu.

Tina je prišla do Adisa, da bi mu priznala, kaj se je dogajalo, preden je izpadla iz igre. Z manipulacijo naj bi vplivala na Gvida in ta je storil ravno to, kar je želela, in sicer jo je poslal v forum. Tina se na koncu na dvorcu ni dobro počutila in hotela je oditi domov.

Planet TV
Gvido

Adis je bil ob Tininih besedah šokiran, saj je do zdaj za to krivil ravno Gvida. Tina pa je prepričana, da se elektorji ne bi smeli obrniti proti Gvidu, saj je po njenem mnenju dokazal, da si zasluži mesto v velikem finalu. Tina je že Adisu povedala, da si Gvido po njenem mnenju vsekakor zasluži mesto v velikem finalu.

Planet TV
Adis je bil ob Tininih besedah šokiran, saj je do zdaj krivil ravno Gvida.

Čeprav so bile članice štajerskega klana nekaj časa prepričane, da se bodo Gvidu maščevale, je Tina svoje mnenje zdaj spremenila.

Čeprav so bile članice štajerskega klana nekaj časa prepričane, da se bodo Gvidu maščevale, je Tina svoje mnenje zdaj spremenila. Gvidu je ponudila priložnost, da si zagotovi mesto v finalu. Poskrbeti mora le, da bo njegova elektorica Glorija glasovala za Nikija. Gvidu to ni najbolj všeč, vseeno pa se zaveda, da mora zdaj skrbeti predvsem zase, če hoče ostati v igri. Tudi z Nikijem imata dogovor, da ščitita drug drugega le do te mere, dokler ne ogrožata samega sebe.