MasterChef

Jelena: Dovolite mi, da vam pojasnim

mv
8. 6. 2016, 19.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Jelena Vandjal, ki je tik pred superfinalom kuharskega šova Masterchef zapustila tekmovanje, se poleg vseh pohval na račun uspešnosti v oddaji ukvarja tudi z zlobnimi komentarji.

Pop Tv
MasterChef -Jelena - FOTO 1

Nekateri gledalci svetlolasi ljubiteljici sladic očitajo ukazovalnost, nesramnost in aroganco. Vse to je privrelo na dan ob njenem stiku s sotekmovalko Anko. »Dovolite, da pojasnim, zakaj mi je gospa dvignila živec. Še danes ne morem pozabiti njenega argumenta, zakaj kot vegetarijanka ne je rib. Zato, ker ribe nimajo ateka in mamike. In ker jih ne moreš dati v naročje ter pestovati in božati. Igrala je na karto uboge gospe iz Prlekije, ki ji vsi sotekmovalci razen Darka želimo samo slabo. Češ, da smo se vsi zarotili proti njej, se ji posmehujemo … Poleg tega je v MasterChefu vse delala prvič, še mafine je prvič jedla (smeh)!« je razložila Jelena in dodala, da MasterChef pač ni kuharski krožek, ampak kuharsko tekmovanje. Vandjalova priznava tudi, da ni povsem prepričana, da so bile vse Ankine solze pristne. Kamere so pokazale eno od njenih laži, ki pa žal ni bila edina. »Bi bilo bolje, če bi hlinila, da mi je v njeni družbi prijetno? Če ji je uspelo preslepiti gledalce, sem jo jaz hitro prebrala,« je povedala. 

Pop Tv
Z Anko se nista najbolje razumeli.

Vesela je, da ni »ovca«

Jelena je prepričana, da so določene gledalce motili njena samozavest, mimika, preklinjanje in včasih celo namazani nohti. »Vesela sem, da nisem ovca. Da imam hrbtenico, da sem samozavestna, da se zjutraj lahko pogledam v ogledalo in nisem hinavska,« je še dodala.

facebook
Svetlolasa ljubiteljica slaščic je želela pojasniti, zakaj je bila do sotekmovalke Anke tako stroga.