Zaplet

Pro Plus potrdil: Finale BB brez enega tekmovalca

T.L.
8. 6. 2016, 07.07
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Daliborja ne bo v finalni oddaji oddaji resničnostnega šova.

Pro Plus
Včeraj je to hotel povedati v Big Brother klubu, a pravi, da ga tja niso spustili.

Potem, ko je eden od udeležencev šova Big Brother, Dalibor Brajdić, na facebooku sporočil, da ga produkcija šova ne želi na finalni oddaji, sta začudenje ob tem izrazili tudi njegovi sotekmovalki Saša in Diana. Dalibor je zapisal, da ga v oddaji nočejo, ker je v javnosti razkril resnico o dogajanju za kamerami. Prav tako je bil edini udeleženec, ki po izločitvi ni prišel v oddajo Big Brother klub. Dalibor je tedaj dejal, da so mu to preprečili. 

Iz Pro Plusa so tudi odgovorili na naša vprašanja, povezana z Daliborjevo (ne)prisotnostjo na finalni oddaji. Potrdili so, da Daliborja v finalni oddaji ne bo, saj da je zaradi kršenja pogodbe njegovo sodelovanje v šovu Big Brother končano. 

Ali bo Dalibor vseeno prišel na oddajo, kot so mu predlagali nekateri njegovi oboževalci, pa bo jasno v četrtek. Kot smo že poročali, je Dalibor po izhodu iz hiše medijem razkrival zakulisje dogajanja v hiši, ki ga po njegovih besedah usmerja produkcijska skupina šova. Očital jim je tudi, da je za njegovo izločitev poskrbel sam Pro Plus.