Mali finale

Prva "žrtev" v hiši BB že padla

R.T.
7. 6. 2016, 20.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Dva od sedmih stanovalcev se danes poslavljata, živci so napeti.

Voyo

Resničnostni šov Big Brother se bliža koncu. Danes je bilo v hiši še sedem tekmovalcev, od katerih pa se bosta od mamljivih 50.000 evrov danes poslovila dva. V superfinalu je namreč prostora le za pet tekmovalcev. Kdo bo danes odšel? Jasmin, Mirela, Dragan, Erik, Klemen, Jadranka ali Alen?

Prva je hišo mogla zapustiti Jadranka, ki se je z vzkliki sreče in zahvalami poslovila od sostanovalcev. Nikomur sicer ni jasno, zakaj se je Jadranka tako evforično veselila odhoda, je pa v neutolažljiv jok padel Erik.

Voyo
Tako se je Jadranka veselila.

Napetost v zraku

Vsak od finalistov je v hiši igral svojo igro, nekatere pa so imeli danes težave z umirjenostjo.

V hiši je bilo precej vroče: sporekla sta se Erik in Jasmin. In to - zaradi Dragana. Jasmin je namreč stopil v bran Draganu, Erik pa se s tem nikakor ne strinja. Erik je Jasmina spominjal, kaj je Dragan rekel o Almi. Ni vedel, da sta se Dragan in Jasmin o tem že pomenila in da je Dragan obljubil opravičilo Almi, takrat pa ga bo dobil tudi sam od Jasmina. "Da nekdo moji punci reče dro***, ma, ne pogledam ga več." je bil nepopustljiv Erik, ki Dragana res ne prenaša. 

Voyo
Objokani Erik.

Draganu pa je danes uspelo stopiti na žulj sicer mirnemu Alenu, ki kar ni mogel preslišati očitka, da nikoli ne pove odkrito svojega mnenja.

Zapletlo se je tudi med Mirelo in Klemnom. Razlog? Cigareti. Mirela ga je znova obtožila, da je "škrt". Klemnu je obljubila, da bo na finalni žurki vse njegove cigarete pometala v masažni bazen. Klemen je mirno odgovoril, da bo na finalni žurki čimprej spokal iz hiše. 

Tako kot Alen tudi Mirela kar ni popustila toliko časa, da so se že drugi začeli postavljati na Klemnovo stran.

Voyo