Big Brother

Najbolje trenutno kaže Draganu

mv
7. 6. 2016, 17.23
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Danes se bomo poslovili še od dveh tekmovalcev šova Big Brother in tako dobili pet superfinalistov, ki se bodo v četrtek borili za glavno nagrado. Kdo je tisti, ki je gledalce najbolj prepričal, da si zasluži ostati do konca?

Pro Plus
Po priljubljenosti trenutno vodi Dragan.

V hiši trenutno prebiva le še sedem tekmovalcev in prav vsi si na tej točki tekmovanja želijo zmage. Trenutno po priljubljenosti presenetljivo najbolje kaže Draganu Stjepanoviću, ki se je stanovalcem v hiši pridružil kot zadnji, sledita pa mu Mirela in Erik. Klemen je trenutno na zlati sredini priljubljenosti, a njegovo dekle Anna upa, da mu vseeno uspe osvojiti glavno nagrado. »Moj fant je edini stanovalec, ki se je vsak teden boril z nominacijami, in že zato si zasluži zmago,« je ob tem povedala. Na dnu priljubljenosti so Jasmin, Jadranka in Alen, a imajo vsi doma zveste navijače, ki se predvsem na spletu trudijo, da bi jim pomagali do 50 tisoč evrov.

Oče ponosen na Erika

Verjetno najbolj zagrizen v spletni kampanji je Erikov oče Igor, ki meni, da se sinovo obnašanje skozi celoten šov ni spremenilo, kar pomeni, da je Erik iskren in ničesar ne skriva. »Priznam, da sem presenečen nad tem, da je Erik zdržal vse pritiske. Ponosen sem na njegovo dobroto in mislim, da je v primeru zmage pripravljen razdeliti denar tudi med ostale finaliste,« je razložil. Tekmovalci odštevajo dneve in se že veselijo vrnitve v realnost, vseeno pa je med njimi čutiti napetost, saj so nekateri v hiši zaprti že več kot tri mesece. Le komu se bo ta izkušnja na koncu najbolj izplačala?