Bilo je nekoč

Znanih je pet finalistov

B. P.
6. 6. 2016, 21.02
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

V tokratnem forumu so se spopadli Adis, Gvido in Milan. Gvido je bil zmagovalec prve igre. V dodatnem obračunu pa je bil boljši Adis, zato je moral dvorec in s tem boj za 50 tisoč evrov zapustiti med tekmovalci nepriljubljeni Milan.

Planet TV
Gvido, Breda, Niki, Emanuela in Adi - zadnjih pet tekmovalcev, ki se bodo v finalnem tednu borili za zmago.

Tokratni forum je zadnji pred velikim finalom, zato so tekmovalci še posebej nabrušeni, da dajo vse od sebe in se vrnejo na dvorec, saj bodo potem le še korak od glavne nagrade 50 tisoč evrov. Adis je povedal, da komaj čaka, da se začne, saj bo potem videl, kdo je resnično boljši in spretnejši.

Zadnjih pet tekmovalcev ima še možnost, da se iz preteklosti v sedanjost preselijo bogatejši za 50 tisoč evrov. 

Kot tretji bojevalec se je v forumu pojavil Milan. Zadnji obračuni na forumu pa so bili malo drugačni kot po navadi, saj so se v prvem obračunu vajenci pomerili v več igrah in pri vsaki posamezni nabirali točke. Na koncu je največ točk zbral Gvido in si zagotovil vstopnico v finalni teden. V dodatnem dvoboju sta se nato pomerila tudi Adis in Milan. Pri streljanju balonov s pihalnikom je bil Adis malo hitrejši in je v tej igri zmagal. To pa je tudi pomenilo, da se je moral tik pred koncem šova od igre posloviti Milan. In prav z njegovim odhodom je znanih tudi zadnjih pet tekmovalcev, ki še imajo možnost, da se iz preteklosti v sedanjost preselijo bogatejši za 50 tisoč evrov. To so Adis, Breda, Emanuela, Gvido in Niki. Pet vajencev, ki se je prebilo v finalni teden, je še sladko spalo, ko so se ne dvorcu zaslišali znani koraki, prišli so namreč vsi izpadli tekmovalci. Tadeja Gvida vsekakor ni prebudila na najbolj nežen način, saj ga je oblila s kozarcem vode. Gvido je bil najprej močno šokiran, potem pa videl, kaj se dogaja, saj se zaveda, da med njimi ni njegovih zaveznikov, in sluti, da mu bodo povzročali samo težave. Veliko bolj je bil nad njihovim obiskom navdušen Adis, ki je povedal, da je njihovega obiska zares vesel in da upa, da ostanejo do konca in mu polepšajo zadnje dni na dvorcu.

Planet TV
Na dvorec so se vrnili tudi vsi že izpadli tekmovalci, ki bodo imeli posebno nalogo.