Big Brother

Pretvarjanja, solze in vroče besede

R.T.
4. 6. 2016, 19.31
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Hišo bo zapustil eden od tekmovalcev.

voyo
Mirela

Resničnostni šov Big Brother se bliža h koncu. danes bo znano, kdo od stanovalcev ne bo imel možnosti, da se uvrsti v finale. V hiši je vzdušje  - mešano. Tik pred koncem se že vsi, ne glede na besede, vidijo v vlogi zmagovalca, čeprav večina tega noče priznati. Saj veste, vse so že dokazali, ko so prišli v šov in toliko časa ostali in bla,bla,bla ... K čustveni napetosti pa so pripomogli tudi obiski, ki so jih v zadnjih dneh imeli obiskovalci.

V hišo je prišlo Klemnovo dekle in Simonova žena, pa tudi Mirelina sestrična in Jadrankina prijateljica ter Erikov oče in Alenov brat.

Najbolj čustveno se je na obisk odzval Erik, ki kar ni zmogel krotiti solz tudi po koncu obiska. Srečanje z očetom je celo označil za prelomen dogodek v življenju, češ, da bo zdaj, ko je oče ponosen nanj, lahko vendarle njegov sin.

Mirela, Jadranka in Erik so odkrito spregovorili o svojih spolnih navadah in razvadah. Mirela je sostanovalce zabavala z zgodbicami o seksu v avtu, nasmejali pa so se tudi dolžini spolnega odnosa, ki sta si ga privoščila pred kamerami z Markom. Jadranka je razkrivala, s kakšnimi spolnimi pripomočki se rada igra (seveda, poleg Marka), njena domišljija pa se še vedno vrti okoli Erika. No, kmalu bomo imeli priložnost videti, kako se bo končalo. Če pa sodimo po odzivu Erikovega očeta (sta si pa oče in sin menda precej podobna), pa se Jadranki ne obeta srečen zaključek. Kljub spodbudi, ki jo dobiva od Mirele in prijateljice, ki jo je obiskala v hiši. Erikov oče navdušenja nad Jadranko med obiskom v studiu namreč ni pokazal ...

Bil je tudi teden odpuščanj. Erik in Klemen sta se po navodilih Big Brotherja v izolaciji pogovorila, prijateljstva pač nista sklenila. Mirela je povedala, da je Eriku oprostila besede, da je laj*** in besede o otrocih.