NAPET BOJ

Šla je na nož, a ji je spodletelo

B. P.
3. 6. 2016, 22.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Jelena, Matej in Lovro so bili tisti trije tekmovalci, ki so se sinoči v 24. oddaji MasterChef Slovenija borili za vstop v polfinalno oddajo. Na koncu je morala šov zapustiti nekdanja voditeljica in mojstrica slaščic Jelena Vadnjal.

POP TV
Jelena pravi, da ji je žal, da je morala odložiti predpasnik MasterChefa, a je vesela za vse bogate izkušnje, ki jih je dobila v šovu.

Najprej jih je čakal individualni test, na katerem so se morali za svoje sestavine boriti preko licitacije. Namesto z denarjem so sestavine kupovali kar s časom in toliko časa, kot so ga odšteli za sestavino, toliko manj so ga imeli na voljo za kuhanje.

Po napetem kuharskem boju je žirija odločila, da se je najslabše odrezala Jelena Vadnjal, ki je morala odložiti predpasnik in zapustiti tekmovanje.

Ko se je licitacija zaključila, je imel vsak tekmovalec tri glavne sestavine, ki jih je moral smiselno uporabiti pri pripravi dveh jedi: predjedi in glavne jedi. Po koncu testa so sodniki pokusili vse jedi, ki so jih tekmovalci pripravili. Ker nihče od tekmovalcev žirije v sestavi Alme Rekić, Luke Jezerška in Karima Merdjadija ni najbolj navdušil, so se v napornem izločitvenem testu znašli vsi trije tekmovalci, Jelena, Lovro in Matej, ki so morali pripraviti trihodni meni za štiričlansko družino v samo 47 minutah. Po napetem boju je žirija odločila, da se je najslabše odrezala Jelena Vadnjal, ki je pred začetkom napovedala, da bo šla na nož in da bo naredila vse, da ostane v šovu. Žal ji ta »nož« tokrat ni delal usluge, saj je morala zapustiti veliko tekmovanje za naziv masterchef Slovenija. Pravi, da ji je žal, da je morala odložiti predpasnik MasterChefa, a je vesela za vse bogate izkušnje, ki jih je dobila v šovu, in ponosna, da je prišla med prve štiri najboljše tekmovalce. 

pop tv
Jelena Vadnjal je pred začetkom napovedala, da bo šla na nož in da bo naredila vse, da ostane v šovu.