Bilo je nekoč

»Vsem se je dokončno odpeljalo!«

B. P.
3. 6. 2016, 11.02
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Tokratna mojstrska naloga bo zelo pomembna, saj si bo mojster obrti že zagotovil vstopnico v finalni teden. Prav zato je nervoza pred prihodom Velikega mojstra vse večja, toda Milan meni, da pozna način, kako jo sprostiti.

planet tv
Ko je Milan sotekmovalcem pokazal »bojni ples«, s katerim sprošča svojo napetost, so si bili enotni, da se mu je zmešalo.

Vajenci danes pričakujejo prihod Velikega mojstra in župana, ki si bosta ogledala njihovo veseloigro, na podlagi tega pa bo Veliki mojster izbral mojstra gledališke obrti. Mojster obrti si bo zagotovil nedotakljivost na naslednjem forumu, hkrati pa bo imel nalogo izbrati prvega udeleženca foruma.

Gvido se je začel spraševati, ali se je Milanu dokončno odpeljalo ali pa nihče na dvorcu ni več normalen.

Ker se napetost med vajenci stopnjuje, je Niki Milana prosil, naj jim pokaže svoj »bojni ples«, s katerim sprošča svojo napetost. Ko je Gvido videl, kaj Milan počne, se je začel spraševati, ali se mu je dokončno odpeljalo ali pa nihče na dvorcu ni več normalen. Ker bo mojstrska naloga tokrat preizkušala igralsko žilico vajencev, je Breda v velikem precepu. Na začetku je bila sicer zelo samozavestna in je verjela, da ima možnost, da si pridobi naziv mojstra, vse pa se je spremenilo po generalki, ko Veliki mojster ni varčeval s pripombami na njeno igro. To je Bredi kar nekoliko vzelo motivacijo in tolažiti jo je morala celo Emanuela; ta ji je dejala, naj naredi tako, kot misli, da je prav, in potem si ne bo imela kaj očitati. Sicer pa med vajenci ostaja v zraku vprašanje, kdaj se bodo na posestvo vrnili že izpadli tekmovalci, saj so vsi skupaj prepričani, da se bo to zgodilo. Adis je bil nad tem navdušen, saj se zaveda, da ima med njimi veliko podpore. Veliko bolj skrbi Bredo in Gvida, ki med izpadlimi nista najbolj priljubljena.

Planet TV
Ker Veliki mojster ni varčeval s pripombami na njeno igro, je to Bredi kar nekoliko vzelo motivacijo.