Zabava

Obupani Jasmin upa, da mu bo Alma oprostila

mv
2. 6. 2016, 10.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Jasmin je nekaj dni po odhodu Alme dojel, koliko mu je 20-letna Velenjčanka sploh pomenila. Obžaluje nekatere svoje besede in dejanja, s katerimi jo je prizadel, in upa, da mu bo oprostila in dala še eno možnost.

voyo
Jasmin se je začel zavedati, da se ni lepo obnašal do Alme.

voyo
V spovednici je priznal, da obžaluje svoja dejanja in upa, da mu bo Alma oprostila.

Razvoj ljubezenske zgodbe Jasmina in Alme je spremljala vsa Slovenija, in če je vmes že kazalo, da njuna romanca nima svetle prihodnosti, se zdaj stvari obračajo ljubezni v prid. Po Alminem javljanju v hišo Velikega brata, v katerem je Jasminu sporočila, da je razočarana in malo jezna nanj ob ogledu posnetkov njegovih izjav, je Kočevar dojel, da jo je z določenimi besedami res prizadel, in mu je žal za to.

»Kakšen kreten sem! Alma pravi, da obžaluje, ker sem se do nje grdo obnašal, ker ji nisem namenil toliko pozornosti, kot si je je zaslužila. Jaz pa najbolj obžalujem, da sem ji dovolil, da se zaljubi vame! Big Brother je bil zaradi nje Big Brother! Upam, da ni preveč jezna name. Oprosti, Alma, če sem bil kreten do tebe. Upam, da nadaljujeva, ko prideva ven, vsaj poskusiva,« je obupani Jasmin povedal v spovednici. Priznal je, da se je zavedal, da bo Alma po ogledu določenih posnetkov verjetno jezna nanj, a ji tega ne zameri, saj ve, da se ni vedno lepo obnašal do nje. »Ona je moja zmagovalka, jaz pa bom zanjo zmagal!« je odločen 21-letnik.

Ne zna brzdati svoje jeze

A če bo želel to uresničiti, bo moral brzdati svojo jezo, saj je bil že nekajkrat na meji kazenske izključitve iz oddaje. Nazadnje je ob novici, da so gledalci izselili Almo, z roko razbil vazo, ki je stala na klubski mizici v dnevni sobi, a je produkcijska ekipa razbrala, da je to storil v afektu, zato ga ne bodo kaznovali. Očitno je na Almo le navezan bolj, kot je bil pripravljen priznati, ko je bila še v hiši.

voyo
Bo golobčkoma zunaj hiše uspelo zgladiti vse nesporazume?