KRUTE RAZMERE

Čaka jih teden stradanja!

bp
31. 5. 2016, 07.07
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Resničnostni šov Bilo je nekoč na Planet TV se počasi približuje koncu. Vajenci so se odpravili na semenj, tam pa jih je čakalo veliko razočaranje. Kaže, da bo v tem tednu na dvorcu vladala lakota.

Planet TV
Adis je prepričan, da ga na lokaciji, ki je bila navedena v pismu, čakajo dobrine, saj brez njih ne bodo mogli preživeti tedna.

Tokrat je dvojico, ki se je odpravila na semenj, določil met kocke. Po dobrine sta se tako odpravila Milan in Adis, ki sta pred tem pripravila vse potrebno, da se branjevki opravičita in oddolžita za sramotno dejanje izpred tedna dni, ko sta jo Niki in Emanuela okradla. Ko sta Milan in Adis vendarle prispela na semenj, pa ju je čakalo grenko presenečenje.

Planet TV
Adisu je pogovorov o izginulih goldinarjih že dovolj, zato se je odločil, da bo kar sam dal Milanu manjkajoče goldinarje.

Adis Ajkić, tekmovalec šova BJN:

Milanu bom dal 20 goldinarjev, samo da bo tiho!

Branjevke z dobrinami namreč ni bilo, namesto tega ju je pričakalo le pismo, v katerem je bilo napisano, da vajenci za kazen danes ne bodo mogli kupiti ničesar. Pismu pa je bil priložen tudi zemljevid, kje se mora zglasiti Adis, ki se mu ni sanjalo, kaj ga čaka. Adis je bil sicer prepričan, da ga na lokaciji, ki je bila navedena v pismu, čakajo dobrine, saj brez njih ne bodo mogli preživeti tedna.

Planet TV
Milan je pričakoval, da branjevke tokrat ne bo na lokaciji, saj so jo prejšnji teden okradli.

ADIS O UKRADENIH GOLDINARJIH

Milan je upal, da mu bo Adis zdaj, ko sta v nekakšnem zavezništvu, zaupal, ali kaj ve izginulih goldinarjih. Prepričan je namreč, da bi Adis, če je David res ukradel goldinarje, to vsekakor vedel. Čeprav mu je Adis odgovoril, da o tem nič ne ve, je Milan prepričan, da mu nekaj prikriva.

Planet TV
Kaj bo na vse skupaj rekel župan, bo znano v oddaji Bilo je nekoč.

Milan je povedal, da je pričakoval, da tokrat ne bo semnja in da jih čaka naporen teden brez hrane.

Adisu pa je pogovorov o izginulih goldinarjih že dovolj, zato se je odločil, da bo kar sam dal Milanu manjkajoče goldinarje, samo da bo tiho, saj meni, da debate o tem mečejo slabo luč nanj.