Po grdem spopadu

Policija v hiši Big Brother

R.T.
30. 5. 2016, 18.46
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Preverjali so, ali se kdo v hiši počuti ogroženega.

Voyo
Dragan in Jasmin.

Letošnji resničnostni šov Big Brother očitno kar kliče po obiskih mož v modrem. Pred časom smo poročali, da so hišo obiskali policisti po obisku vlomilca, ki so ga zadržali varnostniki, zdaj pa so se znova oglasili v hiši, poroča portal Žurnal24

Razlog? Grd prepir Jasmina, Dragana in Erika, v katerim je Jasmin kar nekajkrat resno zagrozil Draganu. Tedaj je Dragan izjavil, da se počuti ogroženega, eden od gledalcev šova pa je Jasmina prijavil policiji. 

Pravijo, da nihče ni ogrožen

Policija je navedbe preverila in so se zato odpravila v hišo. Produkcija šova je policistom zagotovila, da gre za šov in da se nihče od tekmovalcev ne počuti ogroženega. "Policisti so zadevo preverili, vendar s strani oškodovanca ni bil podan predlog za pregon," je za portal razložila tiskovna predstavnica PU Ljubljana Maja Cimperle-Adlešič in dodala, da bo Dragan, če bo želel, predlog za pregon lahko podal tudi pozneje.

Naj spomnimo: za Dragana, ki je trn v peti večini stanovalcem v hiši, tekmovalci mislijo, da so ga izločili iz boja za 50.000 evrov. V resnici pa ne vedo, da je prav on prvi finalist šova.