Združila moči

Začutila sta drug drugega

Alesh Maatko
30. 5. 2016, 21.36
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Ines Erbus in Mišo Kontrec iz popularnega televizijskega šova Znan obraz ima svoj glas sta se odločila, da kljub številnim obveznostim združita moči in posnameta duet.

Promo foto
Ines Erbus in Mišo Kontrec pravita, da sta se »ujela«, plod sodelovanja pa je že prva pesem.

Ines in Mišo sta se spoznala na snemanju letošnje sezone šova Znan obraz ima svoj glas. Kot nam je zaupala Ines, sta takoj začutila drug drugega: »Tekmovalci ogromno časa preživimo skupaj, postali smo prava družina in težko mi bo brez njih, ko se vse to konča. Mišo je zelo posebna oseba in še posebej mi je pri srcu, ker je tako dober človek. Njegovo srce je ogromno, neverjetno prijazen je, in veseli me, da sem se od njega lahko učila tako med osebnim druženjem kot med poslovnim sodelovanjem.« 

 Ines Erbus, glasbenica: "Mišo je zelo posebna oseba in še posebej mi je pri srcu, ker je tako dober človek. Njegovo srce je ogromno in neverjetno prijazen je ..." 

Dvorjenje

Pesem Slovenec in Slovenka govori o fantu, ki mu je všeč mlada dama iz Ljubljane, začne ji dvoriti, vendar ga ona nekako ne pusti do sebe. Rad bi jo zvabil k sebi v Prekmurje, na njegovo ravnico, da ji pokaže, kakšno je življenje pri njem doma. Zgodba se konča s srečnim koncem, saj ugotovita, da za srečo ni treba imeti gore denarja, ampak le obojestransko naklonjenost in ljubezen.

Mišo se je v pesmi dokazal tudi kot odličen violinist; z igranjem na ta inštrument namreč ljudem izvablja solze v oči in smeh na usta že od svojega desetega leta. Naj ob tem še zapišemo, da bo zgodba o dvorjenju takoj po koncu televizijskega šova Znan obraz ima svoj glas dobila videopodobo.