Slovo Velenjčanke

Neutolažljiv jok ob Alminem odhodu

mv
30. 5. 2016, 06.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Ko so stanovalci izvedeli, da so se gledalci odločili, da mora hišo zapustiti 20-letna Velenjčanka Alma, so bili odzivi različni. Njen nesojeni ljubimec Jasmin pa je ob slovesu neutolažljivo jokal.

voyo
Almin odhod je tekmovalce šokiral, Erik in Jasmin sta glasno jokala in jo objemala.

Izločitvene oddaje so vse bolj napete, saj je tekmovalcev v hiši vedno manj in vsaka izselitev pomeni, da so bližje zmagi in glavni nagradi. Čeprav občutek tekmovalnosti narašča, so prijateljske vezi med nekaterimi še vedno zelo močne, zato vsak odhod nekoga prizadene.

Pop Tv/Damjan Žibert
Alma je priznala, da Jasmina iskreno ljubi.

Tokrat je največjo izgubo v hiši doživel Jasmin, saj je tekmovanje zapustila njegova nesojena ljubezen Alma. Medtem ko sta Erik in Jasmin jokala, se je ona poslovila z nasmehom in vsem sporočila, da je zmagala. V studiu je voditeljici Manji zaupala, da bi od vsega časa, preživetega v hiši Velikega brata, spremenila le začetek, saj si želi, da bi Jasmina spoznala že prej.

»Verjamem vanj in mu najbolj iskreno privoščim zmago,« je dodala in priznala tudi, da je vanj res zaljubljena. 

voyo
... nato pa vesel, ko se je vselil v skrivni del in izvedel, da je prvi finalist letošnje sezone.

Lažna izselitev Dragana 

Almina izselitev pa ni bila edina. Big Brother je preostale stanovalce presenetil z novico, da bosta tekmovanje v enem večeru zapustila dva tekmovalca.

»Kot ste opazili, vas je v hiši vse manj in manj, in čas je, da hišo zapusti še nekdo izmed vas,« je napovedal Veliki brat.

Kdo naj bi to bil, so odločali stanovalci sami. Njihova izbira je pripeljala do tega, da je kot drugi hišo zapustil Dragan.

A stanovalci ne vedo, da je Dragan pravzaprav izseljen lažno. Vselil se je namreč nazaj v hišo Big Brother, a ne med stanovalce, temveč v skriti del, od koder bo odgovoren za nominacijo tekmovalcev ta teden.