Bitka parov

Zmagala sta Bojana in Tihomir

R.T.
28. 5. 2016, 09.43
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

"Zmagala sva zaradi otrok," sta po finalni preizkušnji povedala zmagovalca.

Pop Tv
Foto 1:: Bojana in Tihomir

V finalni oddaji Bitke parov naj bi si med seboj pomerili trije pari – Bojana in Tihomir, Lia in Aljoša ter Nika inAleš. Poleg treh finalnih parov pa so se v prestižno vilo vrnili tudi vsi izločeni tekmovalci, katerih naloga je bila, da izberejo, kdo dejansko gre v finale in kdo mora opustiti misel na finale.

Na koncu pa je lahko zmagal samo en par ... in to sta bila Tihomir in Bojana: "Danes sva zmagala samo zaradi otrok, najin fokus je bil na njih," sta se srčno razveselila in tako domov odnesla 48 200 evrov. 

Po besedah voditelja sta bila prva finalista Lia in Aljoša, po glasovanju ostalih tekmovalcev pa sta v veliki finale prišla tudi Tihomir in Bojana, Aleš in Nika pa sta na žalost ostala praznih rok.

V zadnji nalogi, ki je določila zmagovalca sta morala para v rokah držati torbo, ki zavzema 20 odstotkov njune skupne teže. FInalisti so stisnili zobe, zagrabili težko torbo in goreča želja po zmagi ter spodbudni pogovor sotekmovalcev jih je držal pokonci. Bitka ni bila lahka, na tekmovalce je deževalo, okoli njih je gorelo, bučal je veter, tresla so se tla in obmetavalo jih je jesensko listje.