SLOVO

Od 50 tisoč evrov se je poslovil David

bp
28. 5. 2016, 07.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Po tokratnem forumu se od igre poslavlja David, ki je moral priznati premoč Gvidu in Milanu. David je bil ob odhodu vidno razočaran.

Planet TV
Slovo od sotekmovalcev je bilo za Davida težko in čustveno.

Potem ko je bilo znano, da sta prva udeleženca turnirja postala Milan in Gvido, je bila največja uganka ime tretjega, ki je bil na koncu izbran na forumu s pomočjo glasovanja. Med kidanjem gnoja pa so Niki, Gvido in Adis že napovedali, da bo tretji udeleženec turnirja David.

Igrala sta na štiri zmage in več spretnosti in odločnosti je pokazal Milan ter Davida poslal z dvorca.

Nekaj podobnega je slutil tudi David, ki se je že začel pripravljati na forum in si je privoščil nekaj počitka, kar pa mu je Niki očital. Adis se je tudi nekoliko oddahnil, da na tokratnem forumu ne bo ogrožen. Uresničile so se napovedi, da bo tretji udeleženec turnirja postal David. Dobil je namreč tri glasove, medtem ko je Niki dobil dva.

Planet TV
David se je moral posloviti.

V prvem obračunu se je trojica pomerila v držanju težke krogle, opremljene z balonom, nad ostrimi bodicam. To je bila preizkušnja v moči in vzdržljivosti. Boj je bil precej napet, vendar je prvi vseeno popustil Milan. V nadaljevanju pa je več moči in vzdržljivosti pokazal Gvido, ki je tako podaljšal bivanje na posestvu za vsaj še teden dni.

Planet TV
Boj je bil precej napet, a je David izgubil proti Milanu in je zato moral oditi s posestva.

V drugem obračunu sta se Milan in David pomerila v dvoboju s palicami. Igrala sta na štiri zmage in več spretnosti in odločnosti je pokazal Milan ter Davida poslal z dvorca.