Moška družba

Iz hiše BB odslovili še eno žensko

R.T.
27. 5. 2016, 20.49
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Danes izločena dva tekmovalca, med njima eden lažno.

Voyo
Ta konec tedna sta hišo zapustila kar dva tekmovalca.

V hiši Big Brother se danes obeta velik pretres: hišo in boj za 50.000 evrov bosta zapustila dva igralca. No, eden za res, za drugega pa stanovalci mislijo, da se je izselil, pa se v resnici ni. 

Ta teden so bili med nominiranci Mirela, Alma, Dragan, Erik, Jadranka in Jasmin

Tudi tokrat so se v studiu zbrali sorodniki in prijatelji nominiranih stanovalcev. Gledalci pa so odločili, da v šovu ne želijo več gledati Alme in jo kot prvo izločili. V minutah, ki jih je imela na voljo za izselitev sta Jasmin in Erik neutolažljivo jokala, Alma pa se je poslovila z besedami, da je zmagovalka.

Po Almi pa je bil čas še za drugo izselitev. "Žrtev" so izbrali stanovalci sami. Skrivnosti ni bilo, saj je bilo jasno, kdo bo hišo zapustil in to je bil Draga. Vendar pa stanovalci ne vedo, da gre za lažno izselitev ...

Izselil se je, vendar ne gre za potegavščino

Med javno nominacijo, kdo si ne zasluži več boja za 50 tisoč evrov, sostanovalci glasovali tako: Klemen je z dvema točkama izbral Dragana in z eno Erika, Jadranka je izbrala Dragana in sebe, a ker to ni mogoče, je eno točko dodelila Simonu. Ta je dve točki dal Jadranki in eno Eriku, Mirela je izbrala Dragana in Simona. Dragan je dve točki dal Eriku in eno Jadranki, Erik je dal dve točki Draganu in eno Simonu. Alen je dve točki dal Jadranki in eno Draganu, ki je dve točki dobil tudi od Jasmina, eno pa je podelil Jadranki.