Znan obraz ima svoj glas

Za en večer bodo stopili v čevlje Darje Švajger

M.V.
27. 5. 2016, 18.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

To nedeljo bodo na sporedu zadnja oddaja tretje sezone Znan obraz ima svoj glas in še zadnje preobrazbe. Kateri od štirih finalistov bo domov odnesel simbolično zmago in kdo od žirantov se bo preobrazil v Darjo Švajger?

Tretja sezona je z izbranimi tekmovalci spet postavljala rekorde.

Kot smo že pisali, se bodo v zadnji oddaji za simbolično zmago potegovali le še štirje finalisti – Tilen Artač, Mišo Kontrec, Jana Šušteršič in Samuel Lucas. Njihove preobrazbe bodo vse do trenutka, ko bodo stopili na oder, skrivnost, tokrat pa si jih bodo izjemoma lahko izbrali sami. Če so tokratne imitacije finalistov skrivnost, pa je znano, v koga se bodo na odru prelevili preostali štirje tekmovalci. Za zabavni duet bosta poskrbeli Ines Erbus in Renata Mohorič, ki se bosta preobrazili v like iz benda Village People, Nejc Lombardo in Ani Frece pa si bosta delila romantiko kot Robbie Williams in Nicole Kidman. Glavno presenečenje bo pripravil eden od članov žirije, ki si bo moral obuti čevlje pevke Darje Švajger. 

Znan obraz ima svoj glas v številkah

Po uspešno zaključeni sezoni, v kateri so tekmovalci s pomočjo Pop TV »pripeli« več kot 50.000 evrov v sklad Mladi upi, so znane tudi številke, ki so zaznamovale to sezono. Ekipa več kot 100 ljudi je v tretji sezoni uspešno pripravila 96 preobrazb, vizažisti in maskerji so za preobrazbe porabili 95 kilogramov mavca in 18 kilogramov silikona. V tretji sezoni je bilo izdelanih kar 22 protetik in 15 zobnih protez. Izdelali so tudi 500 kostumov za tekmovalce in plesalce, na kostum za Cher pa so denimo prišili več kot 1000 bleščic. Sami presežki torej, tako v številkah logistične organizacije kot v gledanosti. Oddaja Znan obraz ima svoj glas je bila namreč že tretjo leto zapored ena od najbolj gledanih oddaj na slovenskih televizijah.